Η Corvette Z06 χάνει δύναμη μετά από έντονη χρήση λόγω της συντηρητικής ECU

Σχετικά άρθρα

corvette z06
Η ολοκαίνουργια Chevrolet Corvette Z06 είναι κτήνος! Ο V8 6,2-λίτρων κινητήρας της, των 650 ίππων, παράγει μελωδίες, αλλά όπως φαίνεται, το τρελό αυτό μηχάνημα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα μετά από βαριά χρήση.

Αρκετοί ιδιοκτήτες της μετά από αρκετούς γύρους σε πίστα, ή μετά από μερικές δυνατές επιτάχυνσης στον αυτοκινητόδρομο, σε διάφορα forums αναφέρουν πως νοιώθουν αισθητή απώλεια ισχύος από τον κομπρεσοράτο LT4 V8 κινητήρα. Στην αρχή θεωρήθηκε ότι αυτή η πτώση της απόδοσης οφείλεται στον ζεστό αέρα που πηγαίνει στον κομπρέσορα, αλλά στη πραγματικότητα, η συντηρητική ρύθμιση της ECU είναι αιτία. Η Chevrolet έχει επιλέξει να δώσει συντηρητικές ρυθμίσεις στην ECU για να βοηθήσει το σύστημα μετάδοσης να αντέξει 100.000 μίλια (161.000 χλμ) ή 10 χρόνια, αλλά και να επιτρέψει στην Z06 να αντιμετωπίσει τις αυστηρότερες εκπομπές CO2 των ΗΠΑ.

Η Chevrolet γνωρίζει για το τι συμβαίνει λέγοντας πως:

Σχεδόν κάθε ιδιοκτήτης Z06 είναι απόλυτα ικανοποιημένος με το αυτοκίνητό του. Ωστόσο αν κάποιος θέλει επιπλέον δύναμη, τότε βελτιωτικοί οίκοι μπορούν να αλλάξουν χαρτογράφηση στην ECU, και να δώσουν περισσότερη δύναμη στην Z06 του ανήσυχου ιδιοκτήτη. Όποιος όμως επιλέξει έναν βελτιωτικό οίκο, τότε θα πρέπει να ξεχάσει την εγγύηση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα