Το θέαμα αυτής της εγκαταλελειμμένης Mercedes-Benz 300SL είναι θλιβερό

Σχετικά άρθρα

samples_december

Τα αυτοκίνητα από τη δεκαετία του ’50 και του ’60 δεν είναι σπάνιο θέαμα στην Κούβα. Μάλλον το αντίθετο –εξαιτίας του εμπάργκο- και ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, συντηρούνται και κυκλοφορούν. Οπότε προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μία Mercedes-Benz 300SL Gullwing που ο “δρόμος” την πήγε μέχρι την Κούβα, βρέθηκε εγκαταλελειμμένη κάτω από ένα μπανανόδεντρο.

Ο φωτογράφος, Piotr Degler είχε ακούσει φήμες για αυτό το αυτοκίνητο και πήγε στην Κούβα να το βρει. Όμως οι προσπάθειες του αποδείχθηκαν άκαρπες… μέχρι που μόλις μερικές ημέρες πριν την αποχώρηση του και αφού είχε ρωτήσει σχεδόν κάθε κάτοικο του νησιού… την βρήκε.

Η φωτογραφία που βλέπεις, μαζί με 11 ακόμα, επιλέχθηκαν ανάμεσα σε περίπου 25.000 για το Degler Calendar 2015 που είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις –με την Special Edition να περιβάλλεται από σκουριασμένο πλαίσιο-.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...