Ειδική έκθεση για τα 100 χρόνια της Maserati στο Ελληνικό μουσείο Αυτοκινήτου

Σχετικά άρθρα

maserati 100 mouseio

H Maserati γιορτάζει τα 100στα της γενέθλια και στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, τρέχει μια έκθεση για τη περίσταση αυτή, που γίνεται σε συνεργασία της ελληνικής αντιπροσωπείας Trident Cars, την παλαιότερης εν ενεργεία αντιπροσωπείας της Maserati.

Στην τελετή των εγκαινίων, πού έκλεισε επίσημα το Έτος της Maserati το βράδυ της περασμένης Κυριακής 14ης Δεκεμβρίου, ανώτερα στελέχη του εργοστασίου υποδέχθηκαν τους καλεσμένους, όπου ανάμεσα τους βρεθήκαμε και εμείς, μαζί με τους οικοδεσπότες Θεόδωρο Ν. Χαραγκιώνη, Ιδρυτή του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου και Γεώργιο Θ. Λυμπεράκη, αντιπρόσωπο της Maserati στην Ελλάδα.

Η έκθεση θα διαρκέσει από την 15η Δεκεμβρίου 2014, την ημέρα που η Maserati ξεκινάει τον δεύτερο αιώνα της, έως το τέλος Μαρτίου 2015. Οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν από κοντά όλα τα διαχρονικά επιβατικά μοντέλα της εταιρείας σε έναν ολόκληρο όροφο του Μουσείου, καθώς και video από τα 100 χρόνια στις οθόνες του Μουσείου. Παράλληλα με την έκθεση για τα 100 χρόνια της Maserati, οι επισκέπτες του Μουσείου έχουν την ευκαιρία να δουν και την μόνιμη πλέον έκθεση “Made by Hellas”.

[learn_more caption=”Δελτίο Τυπου”]

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ «100 ΧΡΟΝΙΑ MASERATI» ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ TRIDENT CARS

Η θρυλική Maserati έκλεισε φέτος τα 100 χρόνια λειτουργίας της.

Οι αδελφοί Maserati ίδρυσαν την ομώνυμη εταιρία την 14η Δεκεμβρίου 1914, δεκαετίες πριν την Ferrari, την Lamborghini, την McLaren ή την Bugatti.

Οι εορτασμοί των εκατοστών γενεθλίων της εταιρείας που χάρισε στους λάτρεις του σπορ αυτοκινήτου την Khamsin, την Ghibli, την Indy, την Mistral αλλά και έξι γενιές του θρυλικού Quattroporte – λύκο ντυμένο πριγκίπισσα την ονόμασε ένας guru του χώρου – ξεκίνησαν την 14η Δεκεμβρίου 2013 στην Modena, παγκοσμίως αδιαμφισβήτητη πατρίδα των supercars.

Στην Αθήνα, την έδρα της παλαιότερης εν ενεργεία αντιπροσωπείας της Maserati, ολοκληρώνεται ο εορτασμός της εκατονταετηρίδας: Με μία φαντασμαγορική έκθεση το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου και η Trident Cars τιμούν τα 100 χρόνια Maserati.

Στην τελετή των εγκαινίων, πού έκλεισε επίσημα το Έτος της Maserati το βράδυ της 14ης Δεκεμβρίου, ανώτερα στελέχη του εργοστασίου

Οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν από κοντά όλα τα διαχρονικά επιβατικά μοντέλα της εταιρείας σε έναν ολόκληρο όροφο του Μουσείου, καθώς και video από τα 100 χρόνια στις οθόνες του Μουσείου.

Η έκθεση θα διαρκέσει από την 15η Δεκεμβρίου 2014, την ημέρα που η Maserati ξεκινάει τον δεύτερο αιώνα της, έως το τέλος Μαρτίου 2015.

Υπενθυμίζουμε ότι παράλληλα με την έκθεση για τα 100 χρόνια της Maserati, οι επισκέπτες του Μουσείου έχουν την ευκαιρία να δουν και την μόνιμη πλέον έκθεση “Made by Hellas”.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...

Λουκέτο για 2 χρόνια στα πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα

Σε εξειδίκευση των μέτρων σφράγισης παραβατικών πρατηρίων καυσίμων για δυο συναπτά έτη και των προϋποθέσεων δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων των παραβατών, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή...

Κλείνει η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού. Με παράκαμψη θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Kλείνει άμεσα η σήραγγα "Μαλακάσι Α" της Εγνατίας Οδού, με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος από εξειδικευμένους δομοστατικούς, των οποίων η έκθεση...