Αυτή είναι η διαφορά στην ταχύτητα μεταξύ των Huracan και M5

Σχετικά άρθρα

M5 Vs Huracan

Όταν αναφερόμαστε στις Lamborghini Huracan και BMW M5, ξέρουμε ουσιαστικά ότι μιλάμε για δύο διαφορετικές κατηγορίες. Η «Ιταλίδα» αποτελεί ένα νέο μέλος στην κατηγορία των SuperCars, ενώ η «μπέμπα» απευθύνεται σε γρήγορους και ανήσυχους οικογενειάρχες.

Και τα δύο αυτοκίνητα, όμως, κρύβουν μέσα τους πολύ δύναμη, έτσι έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο ταχύτερη είναι η Huracan. Το Option Auto τα συγκρίνει την επιτάχυνση, πατώντας τέρμα το γκάζι μέχρι να «πιάσουν» τα 300 χλμ/ώρα.

Συγκεκριμένα, έχουμε την 30 Jahre Edition, η οποία αποδίδει έως 600 άλογα και 700 N·m ροπής από την twin-turbo V8 4.4 λίτρων κινητήρα. Αντίθετα, η Huracan έχει στο πίσω μέρος έναν V10, 5.2 λίτρων, με την απόδοση να φτάνει τα 610 άλογα και 560 N·m ροπής. Μεγάλη διαφορά υπάρχει στην αεροδυναμική και το βάρος, καθώς η Huracan είναι κατά 450 περίπου κιλά πιο ελαφριά από την M5 (1.422 κιλά έναντι 1.870).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...