Η Porsche σταματά την εξέλιξη του “project 718”

Σχετικά άρθρα

porsche-550-spyder-rendering-2

Νομίζω μπορούμε πλέον επίσημα και οριστικά να αφήσουμε πίσω μας τις φήμες για την “baby Porsche” αφού σύμφωνα με δηλώσεις του Wolfgang Hatz, υπεύθυνου έρευνας και εξέλιξης της Porsche, το project 718 σταματά.

Έχουμε ένα πολύ καλό σημείο εισόδου στην γκάμα με την Boxster και δεν υπάρχει λόγος να πάμε χαμηλότερα. Η Porsche θα πρέπει να παραμείνει exclusive και να μην κυνηγά τον όγκο πωλήσεων. Η Boxster είναι ήδη το ιδανικό σημείο εισόδου – έχουμε ήδη θέσει το σωστό “entry-level”.

Δήλωσε το στέλεχος της Γερμανικής εταιρίας. Το αυτοκίνητο, για το οποίο κυκλοφορούν φήμες εδώ και πολλά χρόνια, ήταν να κατασκευαστεί στην ίδια πλατφόρμα με αυτή του επίσης φημολογούμενου VW Bluesport. Να θυμίσουμε επίσης πως τις ίδιες περίπου δηλώσεις έκανε προ δύο μηνών και ο CEO της Porsche Cars North America, Detlev von Platen.

ΠηγήAutocar

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...