Αυτή είναι η έκδοση παραγωγής της Alfa Romeo 4C Spider [w/video]

Σχετικά άρθρα

Alfa Romeo 4C Spider first photos (1)

Στην περασμένη έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, η Alfa Romeo παρουσίασε την “preview” έκδοση της 4C Spider και σήμερα, οι φίλοι μας από το Ιταλικό Autoblog, έχουν φωτογραφίες της τελικής έκδοσης παραγωγής της ανοικτής 4C. Αυτές πάρθηκαν κατά την επίσημη μαγνητοσκόπηση και φωτογράφηση του μοντέλου, λίγο προτού το μοντέλο παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Detroit στα μέσα Ιανουαρίου.

Σε σχέση με το “preview”, η έκδοση παραγωγής διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα μπροστά, διπλές απολήξεις εξατμίσεων αριστερά και δεξιά (στο πρωτότυπο ήταν τοποθετημένες στο κέντρο) και εισαγωγή αέρα στο κάτω μέρος του αριστερού φτερού, για την καλύτερη ψύξη του αυτόματου TCT κιβωτίου.

Alfa Romeo 4C Spider first photos (3)

Η Alfa Romeo έχει καταφέρει να διατηρεί τα επίπεδα downforce της coupe και στην ανοικτή έκδοση, ενώ χάρη στην μελέτη στον τομέα της αεροδυναμικής, καταφέρνει να ελαχιστοποιήσει τον αέρα στην καμπίνα των επιβατών με την οροφή κατεβασμένη. Αξίζει να αναφερθεί επίσης πως η 4C Spider, εξακολουθεί να ζυγίζει λιγότερα από 1.000 κιλά.

Μηχανικά δεν έχει καμία διαφορά με την coupe αδερφή της και φορά τον 1750 Turbo Petrol της Alfa Romeo απόδοσης 240 ίππων που συνδυάζεται με το 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη TCT.

https://www.youtube.com/watch?v=6nEg_Jaz-Ak

ΠηγήAutoblog.it

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...