Το νέο Android λειτουργικό θα ελέγχει τα πάντα στο αυτοκίνητο σου

Σχετικά άρθρα

Android_auto

Η Google βρίσκεται σε φάση εξέλιξης και ανάπτυξης μιας νέας έκδοση του Android λειτουργικού της, που σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, αυτό θα έχει μεγαλύτερη ενσωμάτωση στα αυτοκίνητα, καθώς θα τοποθετείται από την κατασκευή τους.

Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015, και ουσιαστικά θα μιλάμε για τα αυτόνομα Android Cars, πράγμα που σημαίνει ότι σε κάθε όχημα θα υπάρχει μια οθόνη μέσω της οποίας θα μπορείς να χειρίζεσαι όλες τις παραμέτρους λειτουργίας του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας όπως streaming μουσικής, δορυφορική πλοήγηση και όλες τις άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιείς σαν χρήστης μίας συσκευής Android.

Android_auto

H διαφορά με το υπάρχον Android Auto, είναι ότι το νέο λειτουργικό σύστημα του αμερικάνου τεχνολογικού γίγαντα θα είναι απευθείας ενσωματωμένο στο αυτοκίνητο και δεν θα απαιτείται από εσένα να συνδέσεις το smarrtphone ή tablet σου. Η είδηση αυτή σημαίνει ότι δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο ανταγωνισμό μεταξύ της Google και της Apple με το αντίστοιχο CarPlay σύστημά της, αλλά και με τις προσπάθειες όπως της Ford με το σύστημα Ford Sync ή το iDrive της BMW. Τα αυτόνομα και έξυπνα αυτοκίνητα είναι πιο κοντά από ποτέ.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...