Teaser της νέας Skoda Superb για άλλη μία φορά

Σχετικά άρθρα

2015 Skoda Superb design sketch

Ναι, έτσι θα πάει μέχρι τον Φεβρουάριο που είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί το νέο Superb. Με το τρίτο κατά σειρά teaser, η Skoda μας δίνει μία γεύση του πίσω μέρους του επερχόμενου μοντέλου.

Όπως έχουμε πει, το νέο Skoda Superb θα βασίζεται στην MQB πλατφόρμα και θα είναι μεγαλύτερο από το μοντέλο που αντικαθιστά. Ταυτόχρονα όμως, θα είναι και κατά περίπου 75 κιλά ελαφρύτερο. Όσον αφορά στους βενζινοκινητήρες, η γκάμα θα περιλαμβάνει τον 1400άρη με 125 άλογα και τον 1800άρη TSI με 260 άλογα ενώ από πλευράς πετρελαιοκινητήρων, το νέο Skoda Superb θα προσφέρεται με έναν 1600άρη και έναν δίλιτρο με ιπποδυνάμεις 120 και 190 ίππων αντίστοιχα. Τέλος, υπάρχει και η φήμη της plug-in υβριδικής έκδοσης, στην οποία ο 1400άρης TSI θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα για συνδυαστική απόδοση 211 ίππων με την κατανάλωση να κυμαίνεται στα 2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

13346543581612355249-700x466

Το τρίτης γενιάς Superb θα παρουσιαστεί στα μέσα Φεβρουαρίου στην Πράγα ενώ το ντεμπούτο του θα κάνει στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο. Η πορεία του στην αγορά δε, θα ξεκινήσει από τα μέσα του 2015 με τιμές που θα ανακοινωθούν αργότερα αλλά δεν αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Ανατρεπτική σχεδίαση: Αυτή είναι η νέα ŠKODA Superb

› Η ναυαρχίδα της ŠKODA φέρνει την επανάσταση μέσα από την γνωστή πλέον νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Μάρκας

› Με ανατρεπτική εμφάνιση που εκπέμπει πολυτέλεια, δυναμισμό, φινέτσα, διακριτικότητα, γοητεία

› Με στιλ που εντυπωσιάζει και σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο ŠKODA VisionC

Με την παρουσίαση της ŠKODA Superb 3ης γενιάς, η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας περνά σε νέο επίπεδο. Στο νέο σκίτσο απεικονίζεται ένα αμάξωμα που το διακρίνει το στοιχείο της πολυτέλειας και το πάθος μίας λιμουζίνας που έχει έναν και μόνο σκοπό: να πρωταγωνιστήσει στη κατηγορία του! Η σοφιστικέ σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από την αίσθηση του δυναμικού, του κομψού, του μεταμοντέρνου, του ελκυστικού, στοιχεία που διακρίνουν το κορυφαίο μοντέλο της ŠKODA!

Η νέα ναυαρχίδα της ŠKODA υιοθετεί σχεδιαστικά γνωρίσματα από το πρωτότυπο ‘ŠKODA VisionC’ και τα συνδυάζει με τρόπο που δημιουργεί ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα. Από το εμπρός μέρος μέχρι πίσω, από τους μεγάλους τροχούς μέχρι την κεκλιμένη κατάληξη της οροφής, το αμάξωμα της νέας Superb αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις χάρη στις αρμονικές του γραμμές, την ελκυστική του γεωμετρία, τις καθαρές του επιφάνειες, τις σμιλεμένες του γωνίες που συνθέτουν ένα συμπαγές σύνολο!

Η εξωτερική σχεδίαση της νέας Superb είναι τόσο δυναμική, που θέτει νέα στάνταρ στην πολυτελή κατηγορία προσφέροντας περισσότερο συναίσθημα από ποτέ. Από το σκίτσο και μόνο, το κορυφαίο μοντέλο της ŠKODA ενθουσιάζει, ενώ το ίδιο συναρπαστική αναμένεται να είναι και η εικόνα του εσωτερικού που θα αποκαλυφθεί στις επόμενες μέρες.

Είναι γεγονός. Η ŠKODA Superb 3ης γενιάς βρίσκεται καθ’ οδόν για να ανατρέψει τα δεδομένα στα μεγάλα σαλόνια και να προσελκύσει νέους πελάτες, χάρη στο πλουραλιστικό σύνολό της και τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Η νέα ŠKODA Superb θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Πράγα, στα μέσα Φεβρουαρίου. Ένα μήνα αργότερα θα ακολουθήσει η επίσημη παρουσίαση στο κοινό του σαλονιού της Γενεύης, ενώ το λανσάρισμα του αυτοκινήτου θα ξεκινήσει προς τα μέσα του 2015.

Design revolution: The new ŠKODA Superb

› New ŠKODA flagship revolutionises the brand’s well-known design language

› Strong appearance: expressive, elegant, dynamic, discrete and modern
› Striking: design elements from the ‘Škoda VisionC’ coupé study

?Mladá Boleslav, 22 December 2014 – The new ŠKODA Superb revolutionises the familiar ŠKODA design language. A new sketch shows an expressively designed saloon full of class and passion. The design is sophisticated, elegant, dynamic, discrete, modern and expressive.

?The new ŠKODA flagship has striking, expressive shapes from the ‘Škoda VisionC’ show car with new, dynamic proportions. From the front to the rear, from the large wheels to the gently rearward sloping roof line, the new Superb captivates with clear geometry, strikingly contoured surfaces, sculptural shapes, purist precision and elegant lines as if made from one piece.

With its expressive exterior, the ŠKODA top model gained in stature and makes a visual impact in the automotive mid-class segment – with a sharp and muscular cut, more poised and full of emotion than ever before. Significant expressive shapes of the exterior can also be found on the inside of the car.

The new edition brings the ŠKODA Superb onto the higher level of the automotive mid-class segment. The third generation is expected to get new customer groups interested in the brand and model. The new ŠKODA Superb will celebrate its world premiere in Prague in the middle of February 2015. Its introduction at the Geneva Motor Show will follow in March. The market launch is planned for mid-2015.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...