Η Kline παρουσιάζει εξάτμιση για την 991 Carrera S… μ’ έναν διαφορετικό τρόπο

Σχετικά άρθρα

Kline

Οι εταιρείες με aftermarket εξατμίσεις, τις περισσότερες φορές, μας παρουσιάζουν κάποιο νέο σύστημα εξάτμισης με τον κλασικό τρόπο: το αυτοκίνητο μαρσάρει ή επιταχύνει ή βρίσκεται πάνω στο δυναμόμετρο, ενώ αρκετές είναι οι φορές που κοντά στην εξάτμιση βρίσκεται κι ένα όργανο μετρήσεις των dB.

Η Kline Innovetion ετοίμασε μια νέα εξάτμιση για την Porsche 911 (991) Carrera S και, για να τραβήξει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον, αποφάσισε να ξεφύγει από τα κλισέ και να «προωθήσει» τη δουλειά της συνδυάζοντας τις δύο μεγαλύτερες αγάπες για τον άντρα.

Επιστράτευσε, λοιπόν, την Laura (αν ήξερα το πλήρες όνομά της, θα το έγραφα), μια όμορφη κοπέλα, η οποία πατά το γκάζι την 911 Carrera S για ν’ απολαύσουμε τη μελωδία από τον 6κύλινδρο boxer κινητήρα. Νομίζω πως είναι μία από τις καλύτερες εξατμίσεις για την Carrera S, αν όχι η καλύτερη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...