Η νέα Porsche Panamera δεν θα διαθέτει ηλεκτρική έκδοση, οι επόμενες Boxster και Cayman ίσως ονομαστούν 718

Σχετικά άρθρα

Porsche Panamera 2016 Spy Photos

Η νέα Porsche Panamera θα παρουσιαστεί κατά πάσα πιθανότητα εντός του 2016 και όπως γνωρίζουμε ήδη από δηλώσεις του Επικεφαλής Έρευνας και Εξέλιξης της Γερμανικής εταιρίας, θα είναι διαθέσιμη με περισσότερα από ένα αμαξώματα και σε διάφορες εκδόσεις.

Μία από αυτές πάντως δεν θα είναι η ηλεκτρική. Σε δηλώσεις που έκανε ο Wolfgang Hatz σε Αγγλικά μέσα, αναφορικά με το αν η Porsche σκέφτεται να λανσάρει ένα μοντέλο ή μία έκδοση που θα ανταγωνίζεται το Model S, είπε:

Είμαστε μία εταιρία που κατασκευάζει sports cars και αυτό σημαίνει πως υπάρχουν συγκεκριμένες προσδοκίες. Το Tesla είναι ένα καλό αυτοκίνητο αλλά δεν μπορείς να το οδηγήσεις με ενθουσιώδη τρόπο χωρίς να χάσεις εμβέλεια ή απόδοση πολύ γρήγορα. Μέχρι η τεχνολογία να προσφέρει μία λύση σε αυτά τα προβλήματα, δεν θα εξετάσουμε το λανσάρισμα ενός τέτοιου αυτοκινήτου.

Με λίγα λόγια, στο εγγύς μέλλον δεν θα υπάρχει ηλεκτρική Porsche. Ωστόσο, όπως ο Hatz αναφέρει, η Porsche “ηγείται στην plug-in τεχνολογία και οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει”. Προς στιγμήν, εκεί εστιάζει λοιπόν η Γερμανική εταιρία, παραμένοντας ωστόσο ανοιχτή σε κάθε ενδεχόμενο αν μπορεί να προσαρμοστεί στα ζητούμενα της.

Στις σχετικές ειδήσεις, υπάρχουν φήμες που θέλουν τις επόμενες Porsche Cayman και Boxster να ονομάζονται 718, στη προσπάθεια της Porsche να τις δώσει ίδιας φιλοσοφία όνομα με την 911. Θα εξοπλίζονται και με τετρακύλινδρα μοτέρ, και θα έχουν μικρότερη αρχική τιμή.

 

ΠηγήAutocar

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...