Σε λεωφόρο του Hong Kong έβρεξε 1,5 εκατ. ευρώ!

Σχετικά άρθρα

hong kong

Σε μια λεωφόρο του Hong Kong κάποιοι πίστεψαν πως ήρθε ο Άγιος Βασίλης. Τι έγινε; Η πόρτα από ένα φορτηγάκι που μετέφερε αρκετά εκατ. δολάρια Hong King άνοιξε, χωρίς οι οδηγοί του να το καταλάβουν, με αποτέλεσμα ένα μέρος των χρημάτων, κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ, να πέσει στην άσφαλτο.

Δεκάδες οδηγοί σταμάτησαν για να μαζέψουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν, προτού φτάσει στο σημείο η αστυνομία, η οποία δήλωσε στους οδηγούς και στους υπόλοιπους ανθρώπους που μάζεψαν τα χρήματα, να τα επιστρέψουν, προειδοποιώντας τους, πως όσοι δεν το κάνουν, θα θεωρηθεί πως έχουν διαπράξει κλοπή, αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης που μπορεί να φτάσει και τα 10 χρόνια. Περίπου το 1/3 των χρημάτων επιστράφηκε, με την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για να ανακτήσει και τα υπόλοιπα χρήματα, τα οποία θα τα εντοπίσει με τον αύξων αριθμό τους.

https://www.youtube.com/watch?v=eIbfaAyPJ9k

https://www.youtube.com/watch?v=vlxYVO-wuCw

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...