Δημοπρατείται μια one-off Corvette του 1978 με τουρμπίνα για κινητήρα

Σχετικά άρθρα

granatelli-1978-chevrolet-corvette-custom-coupe-turbine-engine-barrett-jackson-2015-01

Μια εξαιρετικά ειδική Chevrolet Corvette του 1978, η οποία διαθέτει στροβιλοκινητήρα θα δημοπρατηθεί από τον Barrett-Jackson στο Scottsdale μεταξύ 10 και 18 Ιανουαρίου. Αυτή η μοναδική Corvette έγινε πραγματικότητα εξαιτίας της οικογένειας Granatalli και άνηκε σε μια ιδιωτική συλλογή από τότε. Εκτός από τον jet κινητήρα, η Corvette διαθέτει ένα αναβαθμισμένο υποπλαίσιο και διαθέτει ενισχυμένο άξονα μετάδοσης.

granatelli-1978-chevrolet-corvette-custom-coupe-turbine-engine-barrett-jackson-2015-02

Επιπλέον, νέο είναι και το κιβώτιο ταχυτήτων έτσι ώστε να διατηρηθεί η υπό έλεγχο η υψηλή ευστροφία του κινητήρα και για να στείλει τους 880 ίππους στο δρόμο και σύμφωνα με τον Vince Granatelli, η δύναμη του αυτοκινήτου επιτρέπει να επιταχύνει από τα 0-96 χλμ/ώρα σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα. Στο εσωτερικό, το αυτοκίνητο διαθέτει νέα όργανα κατά μήκος του ταμπλό και του πίνακα οργάνων, ενώ και τα φρένα είναι είναι εξαιρετικά δυνατά και προέρχονται από το NASCAR.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...