Raikkonen: Δεν θα αλλάξω ποτέ τον τρόπο που οδηγώ

Σχετικά άρθρα

GP BRASILE F1/2014

Τον τελευταίο καιρό πολλά πράγματα αλλάζουν για τον Kimi Raikkonen: Νέος teammate, νέο –ιδανικό– αφεντικό, νέος μηχανικός αγώνα, πληρωμές που ίσως να μην περίμενε ποτέ, αλλά και κάποιες πιθανότητες να συνεχίσει στο Maranello και μετά από το 2015.

Τι δεν αλλάζει; Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, το οδηγικό του στυλ. Ο Φινλανδός ταλαιπωρήθηκε πολύ από τις αλλαγές στους κανονισμούς και την F14 T, αλλά δεν βλέπει σαν σωστή λύση το να αλλάξει ο ίδιος. Μάλιστα, τονίζει πως δεν άλλαξε ποτέ το στυλ του, παρότι έχει οδηγήσει πολλά και διαφορετικά μονοθέσια στην καριέρα του στη Formula 1.

Δεν βλέπω το λόγο για να αλλάξω το οδηγικό μου στυλ. Ακόμα κι αν οδηγούσα διαφορετικά (το 2014), δεν θα πήγαινα πιο γρήγορα. Το θέμα δεν είναι το πώς οδηγώ, αλλά πώς μπορούμε να διορθώσουμε το πρόβλημα και τότε θα έχουμε καλά αποτελέσματα.

Μπορώ να οδηγήσω γύρω από ορισμένα θέματα, αλλά ελπίζω ότι θα διορθώσουμε το κύριο πρόβλημα και θα (μπορώ να) οδηγώ όπως κάνω πάντα. Βρίσκομαι στη Formula 1 εδώ και αρκετά χρόνια και ποτέ δεν άλλαξα στυλ και ποτέ δεν πρόκειται να το αλλάξω. Δεν είναι αυτός ο σωστός δρόμος για τη λύση των προβλημάτων.

Πάντως, ο Kimi εμφανίζεται σίγουρος πως το νέο μονοθέσιο όχι απλά θα είναι καλύτερο, αλλά θα του ταιριάζει και περισσότερο, με την Ferrari να θέτει σε εφαρμογή τα όσα έμαθε στη δύσκολη σεζόν που τελείωσε.

Το επόμενο έτος θα είναι διαφορετικό, διότι θα έχουμε ένα νέο αυτοκίνητο, οπότε πρόκειται για μια διαφορετική ιστορία. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο, ένα καλύτερο πακέτο, που θα είναι βελτιωμένο σίγουρα, με βάση τα όσα μάθαμε.

[Photo Copyrights: Studio Colombo/Ferrari]

ΠηγήThe F1 Times

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...