Ο πατέρας του Paul Walker μηνύει την οικογένεια του Roger Rodas για την συλλογή αυτοκινήτων

Σχετικά άρθρα

454327417

13 μήνες μετά τον θάνατο του Paul Walker και του Roger Rodas, η οικογένεια του πρώτου μηνύει την οικογένεια του τελευταίου για την συλλογή αυτοκινήτων που οι δύο άντρες είχαν συνεταιρικά.

Ο Walker και ο Rodas είχαν το μαγαζί Always Evolving στην Valencia των Η.Π.Α. Στο γκαράζ του μαγαζιού, είχαν μαζευτεί περισσότερα από 30 οχήματα, συνολικής αξίας περίπου $1.8 εκατομμυρίων. Τώρα, σύμφωνα με την Daily Mail και το TMZδύο πηγές των οποίων η αξιοπιστία είναι αμφίβολη στην καλύτερη των περιπτώσεων-, ο πατέρας του Paul Walker, ζητά από την οικογένεια του Roger Rodas την επιστροφή των αυτοκινήτων ή την αξία τους σε μετρητά αφού, όπως ισχυρίζεται τα αυτοκίνητα ανήκαν στον γιο του. Αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του, έχει ήδη καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα και θα πάει το θέμα δικαστικά. Φυσικά, η οικογένεια του Rodas απέρριψε τους ισχυρισμούς του Paul Walker Sr. οπότε την τελική απόφαση, θα την πάρει ο δικαστής.

Να σημειώσουμε πως τον Μάιο του 2014, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η συλλογή –μέρος της ή στο σύνολο της- θα δημοπρατηθεί χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό αν η διαδικασία ξεκίνησε ή σε ποιο στάδιο βρίσκεται.

ΠηγήDaily Mail

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...