Η έκθεση της Σανγκάη απαγορεύει τα babes

Σχετικά άρθρα

babes-at-shanghai-2013-4

Οι καλλίγραμμες γυναικείες παρουσίες που βρίσκονται δίπλα από τα νέα μοντέλα στις εκθέσεις αυτοκινήτου, πολλές φορές κλέβουν τα φώτα της δημοσιότητας, με τους Κινέζους να βάζουν τέλος σε αυτά, στην φετινή έκθεση της Σανγκάη. Όπως ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή της έκθεσης, απαγορεύει τις αυτοκινητοβιομηχανίες να τοποθετήσουν δίπλα από τα νέα τους αυτοκίνητα γυναίκες-μοντέλα, όπως συνέβη το 2013.

Ο λόγος του μέτρου αυτού είναι πως η οργανωτική επιτροπή θέλει να αφήσει τους επισκέπτες της έκθεσης, να απολαύσουν μόνο τα αυτοκίνητα, χωρίς γυναικείες υπάρξεις να τραβάνε τα βλέμματα -κυρίως του ανδρικού πληθυσμού- μιας και οι αυτοκινητοβιομηχανίες, ντύνουν όλο και πιο προκλητικά τα μοντέλα.

Η φετινή έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στις 22 Απριλίου με τους ανθρώπους της έκθεσης να δηλώνουν πως θα μετρήσουν την αντίδραση του κοινού για το μέτρο αυτό, και αν δούνε πως η κοινή γνώμη θέλει τα babes δίπλα στα αυτοκίνητα, τότε αυτά θα επανέλθουν στην επόμενη έκθεση. Η έκθεση της Σανγκάη δεν είναι η μοναδική που έχει απαγορεύσει τα babes. Το ίδιο είχε κάνει παλαιότερα και η οργανωτική επιτροπή της έκθεσης του Detroit.

Πηγήxinhuanet

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 500 χλμ. αυτονομία και 557 άλογα η Maserati Grecale Folgore

Πριν 13 μήνες η Maserati αποκάλυψε την Grecale, με την ιταλική εταιρία να δίνει τότε πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις του...

XPeng G6 με 755 χλμ αυτονομίας

Η XPeng στην έκθεση της Σαγκάη παρουσίασε το G6, ένα νέο ηλεκτρικό SUV με coupe σχεδιασμό και αεροδυναμικό συντελεστή 0,248 Cd, που βασίζεται στη...