Δεν παρασύρονται από την επιτυχία του ’14 στην Williams

Σχετικά άρθρα

_89P8670

Όταν είσαι η πιο βελτιωμένη ομάδα της χρονιάς, με το δεύτερο ταχύτερο μονοθέσιο στο τέλος του πρωταθλήματος και τους κανονισμούς να παραμένουν ουσιαστικά σταθεροί για τη νέα χρονιά, είναι εύκολο να πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο και με την ομάδα της Williams. Εκεί, η αναπληρώτρια επικεφαλής Claire Williams, προσπαθεί να κρατά προσγειωμένο το προσωπικό –με εξαίρεση ίσως τον Felipe Massa– δηλώνοντας για τη σεζόν που ξεκινά σε λίγο καιρό:

Έχουμε ρεαλιστικές ελπίδες… πάντα είμαστε ρεαλιστές στην Williams, αντί να παρασυρόμαστε. Είχαμε τεράστια εξέλιξη πέρυσι και φέτος θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό.

Είμαστε εδώ στη Formula 1 για να κερδίζουμε και δεν κερδίσαμε κάποιον αγώνα πέρυσι. Σαφώς, μία από τις φιλοδοξίες μας είναι να κερδίζουμε αγώνες και στη συνέχεια, να αξιοποιήσουμε την πρόοδο που έχουμε κάνει και να φτάσουμε πιο κοντά στους πρωτοπόρους, να κλείσει αυτή η διαφορά και κάποια μέρα να παλέψουμε για άλλο ένα πρωτάθλημα.

Επομένως, βελτίωση. Βελτίωση είναι μια περίληψη (του τι θέλουμε).

Ο τεχνικός διευθυντής, Pat Symonds, έχει τονίσει πως το επόμενο βήμα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο, με την Claire Williams να χαρακτηρίζει τον τελευταίο αγώνα του 2014 ως την καλύτερη εμπειρία της με την ομάδα. Απ’ ότι φαίνεται, υπάρχει μεγάλη θέληση για δουλειά στο Grove, που παραμένει χωρίς τίτλο από το μακρινό 1997.

[Photo Copyrights: LAT Photographic/Williams F1]

ΠηγήEsquire
ViaGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr