O Jolyon Palmer και όχι ο Esteban Ocon τρίτος οδηγός στη Lotus

Σχετικά άρθρα

Στιγμιότυπο 2015-01-20, 22.43.14

Ο Jolyon Palmer θα είναι ο τρίτος οδηγός της Lotus για το 2015, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα του Enstone. Ο Palmer θα έχει αρκετές ευκαιρίες να οδηγήσει το μονοθέσιο της ομάδας τη νέα σεζόν, καθώς θα κάνει αρκετά χιλιόμετρα με αυτό στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής.

Ο Jolyon Carlyle Palmer όπως είναι το πλήρες όνομά του γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου του 1991 στο Horsam της Μεγάλης Βρετανίας και είναι ο περσινός πρωταθλητής του GP2.

O νεαρός Βρετανός δήλωσε:

Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω στην F1 με την ομάδα της Lotus ως τρίτος οδηγός. Είμαι επίσης ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε.

Ο στόχος μου είναι να γίνω οδηγός σε μία ανταγωνιστική ομάδα το 2016 και η Lotus είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμένα, ειδικά τώρα που υπάρχουν και οι κινητήρες της Mercedes.

Είμαι χαρούμενος που ήρθα στη Lotus τη συγκεκριμένη στιγμή και ο στόχος μου είναι να παραμείνω εδώ πολλά χρόνια.

Το όνομα όμως του Palmer ουσιαστικά ήταν μία έκπληξη που επιφύλασσε η Lotus όσον αναφορά τον οδηγό που θα πλαισιώσει τους Romain Grosjean και Pastor Maldonado, καθώς φαβορί για αυτήν ήταν ο Esteban Ocon.

Ο Esteban Ocon είχε παρουσίες πέρσι με την ομάδα του Enstone(είχε οδηγήσει στα ελεύθερα του GP του Abu Dhabi και μία εβδομάδα μετά στο τεστ νέων ταλέντων) με καλή παρουσία σε αυτές.

Για την ιστορία ο νεαρός Γάλλος οδηγός κατέκτησε το περσινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα F3 κερδίζοντας τον νεαρό Max Verstappen.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...