To Ford GT θα πραγματοποιήσει δοκιμές εξέλιξης διάρκειας 18 μηνών

Σχετικά άρθρα

Ford-GT-concept-live3

Ένας από τους λόγους που η Ford κράτησε σαν επτασφράγιστο μυστικό το νέο GT και δεν είχε διαρρεύσει καμία φωτογραφία προτού αυτό παρουσιαστεί στην έκθεση του Detroit, ήταν γιατί το σχεδίασε σ’ένα υπόγειο της.

Ford GT concept (5)

Άλλος ένας είναι γιατί δεν βγήκε ποτέ στο δρόμο κάποιο πρωτότυπο ώστε να κάνει δοκιμές εξέλιξης. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει η ανακοίνωση της Μπλε Οβάλ, ότι το Ford GT θα πραγματοποιήσει 18μηνες δοκιμές εξέλιξης, πριν το τελικό προϊόν κυκλοφορήσει στην αγορά.

Αυτό με απλά μαθηματικά σημαίνει τουλάχιστον δυο χρόνια αναμονή πριν κάποιος ιδιοκτήτης το κάνει δικό του, με την εταιρία να αναφέρει ότι τόσο ο εξωτερικός όσο και εσωτερικός σχεδιασμός του πρωτοτύπου θα περάσει αυτούσιος στην παραγωγή (εκτός ελαχίστων μικροαλλαγών).

2015 Ford GT concept (10)

Ο επικεφαλής μηχανικός της Ford για το GT, Kip Ewing, δήλωσε:

Έχουμε βάλει στόχο να λανσάρουμε το αυτοκίνητο στα τέλη του επόμενου έτους. Έχουμε εξαιρετικές προκλήσεις για τους επόμενους 18 μήνες.

2015 Ford GT concept (3)

Αν όλα πάνε βάσει προγράμματος, η έκδοση παραγωγής του νέο GT θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο του 2016, με την αγωνιστική έκδοση του να εξελίσσεται και αυτή, ώστε να συμμετάσχει στον 24ώρο αγώνα του Le Mans, και πιθανόν στο αμερικάνικο πρωτάθλημα United Sportscar.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μοναδικές προσφορές στα επαγγελματικά Ford Transit Connect, Transit και E-Transit

Προσφέροντας την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα LCV οχημάτων που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες και τα μοναδικά επίπεδα ευελιξίας τους, η Ford...

Η Ford καθυστερεί το επταθέσιο ηλεκτρικό SUV και ένα νέο ηλεκτρικό pickup λόγω της μειωμένης ζήτησης

Η Ford η δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στις Ηνωμένες Πολιτείες σε πωλήσεις, ανακοίνωσε σήμερα πως καθυστερεί την κυκλοφορία δύο νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων της, ενός επταθέσιου...