Ο Nico Rosberg ξεπέρασε γρήγορα την απώλεια του τίτλου

Σχετικά άρθρα

Nico Rosberg

Όταν κάποιος αναφέρει το τι συνέβη στο πρωτάθλημα του 2014 στον Nico Rosberg νομίζω ότι ο Γερμανός δεν θα έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις, καθώς έχασε το πρωτάθλημα οδηγών στον τελευταίο αγώνα έπειτα από μηχανικό πρόβλημα.

Ο Γερμανός οδηγός όμως, δηλώνει ότι ξεπέρασε αρκετά γρήγορα την απώλεια του πρωταθλήματος, παρά την άσχημη κατάληξη που είχε γι αυτόν.

Ευτυχώς πέρασε πολύ γρήγορα. Όταν δεν υπάρχει επιτυχία χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να το ξεπεράσεις. Αντίθετα βέβαια, όταν υπάρχει μία επιτυχία θες να την απολαμβάνεις για περισσότερο καιρό.Όπως και να έχουν τα πράγματα σε λίγες μέρες σου περνούν όλα.

Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω πάλι, η διακοπή ήταν μεγάλη.

Σε ερώτηση που έγινε στον Nico Rosberg για τη δυναμική των αντιπάλων της Mercedes όσο και του ίδιου, ο Γερμανός απάντησε:

Η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα φέτος είναι να είμαι καλύτερος από ποτέ. Η δεύτερη πρόκληση είναι να κερδίσω τον Lewis και μετέπειτα τις υπόλοιπες ομάδες και οδηγούς. Δεν έχουμε ιδέα για το που βρισκόμαστε και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Σίγουρα έχουμε μία καλή βάση από ότι πέρσι και οι πιθανότητες είναι καλές, αλλά βασικά δεν ξέρουμε τίποτα.

ΠηγήSkySports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...