To video game Saints Row τρολάρει το Top Gear

Σχετικά άρθρα

348204

To video game Saints Row, για όσους δε το γνωρίζουν είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας που ασχολείται με την ιστορία μιας συμμορίας ονόματι Third Street Saints.

Το Saints Row εξιτάρει τη φαντασία του παίχτη, αφήνοντας το πρακτικά να πετάει και να αγνοεί την πραγματικότητα. Το τελευταίο expansion της σειράς των παιχνιδιών έχει όνομα Saints Row: Gat out of Hell, και πηγαίνει το σκηνικό του παιχνιδιού σε άλλο επίπεδο, στη μετά θάνατον ζωή.

Oι προγραμματιστές του παιχνιδιού θέλησαν να διακωμωδήσουν το Top Gear με ένα ειδικό τμήμα του παιχνιδιού που το αποκαλούν Gat Gear. Όπως θα δεις στο παρακάτω video μπορεί η μίμηση της φωνής του Jeremy Clarkson να μην είναι η καλύτερη, αλλά έχουν φτιάξει μια ειδική πολυθρόνα, παρόμοια με αυτή που είχαν κατασκευάσει οι συντελεστές του Top Gear, η οποία θα είναι επίσης διαθέσιμη στο παιχνίδι. Η αυτοκινούμενη πολυθρόνα διαθέτει δυο τεράστια αυτόματα πολυβόλα σε κάθε μπράτσο της και κάνει βόλτες σε κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου, με τον Stag να κάθεται και να τρομάζει το κόσμο. Enjoy!

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...