Παρκαδόρος παίρνει για βόλτα μια BMW M4 πελάτη, την κάνει test drive, ανεβάζει video και απολύεται αμέσως

Σχετικά άρθρα

348190

Αυτό το πράγμα που οι παρκαδόροι οικειοποιούνται τα αυτοκίνητα των πελατών πραγματικά με ξεπερνάει, και με κάνει να βλέπω με πολύ καχύποπτο μάτι όποτε τυχαίνει να αφήνω κάπου το αυτοκίνητο, ευτυχώς σπάνια.

Στο θέμα μας, όπως κατάλαβες από το τίτλο ο συγκεκριμένος υπάλληλος βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια βόλτα μέσα στο χώρο του parking μια άσπρη BMW M4. Η οδήγηση του είναι άκρως επικίνδυνη, αλλά ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει το γερμανικό coupe. Και ας μην έφτανε μόνο αυτό, είχε το θράσος να φτιάξει ένα video περιγράφοντας στη κάμερα τη προσωπική του εμπειρία από το αυτοκίνητο, αλλά και δείχνοντας μας τις λεπτομέρειες του, με πολλές από τις πληροφορίες που λέει για το αυτοκίνητο να είναι λανθασμένες.

Η εξυπνότερη κίνηση του, όμως, ήταν η στιγμή που έκανε upload το review του στο YouTube (γιατί όλοι έχουν δικαίωμα για τα 15 λεπτά δημοσιότητας). Κάποια μέλη του forum Bimmer Post έκαναν μια μικρή έρευνα και βρήκαν το όνομα του παρκαδόρου και ενημέρωσαν το αφεντικό του, με τον τελευταίο να προβαίνει στην άμεση και ορθή απόλυση του. Τι να πει κανείς!

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...