Το Shelby GT350R σημείωσε 7:32.19 στο Nurburgring;

Σχετικά άρθρα

2016 Shelby GT350R

Αν θεωρήσουμε αξιόπιστο ένα άρθρο του Horsepower Kings, τότε η Shelby GT350R Mustang έχει σημειώσει χρόνο 7:32.19 στο Nurburgring, χρόνος που αν ισχύει, τότε είναι κατά 5 δευτερόλεπτα γρηγορότερη από την Camaro Z/28 η οποία έχει σημειώσει χρόνο 7:37.40 και κατά 1 δευτερόλεπτο γρηγορότερη από την Porsche 911 997 GT3 RS MKII. Η Ford δεν έχει επιβεβαιώσει τον χρόνο, αλλά η Μπλε Οβάλ εταιρία πιστεύει πως η Mustang Shelby GT350R είναι καλύτερη από την Porsche 911 GT3.

Το αυτοκίνητο χαρακτηρίζεται ως το πιο “track-ready” Mustang που κατασκευάστηκε ποτέ και μπορεί να κινηθεί νόμιμα στον δρόμο, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν μέσα στο 2015. Διαθέτει αεροδυναμικό bodykit με αεριζόμενο καπό, μεγάλο διαχύτη, φουσκωμένα φτερά, carbon μεγάλη αεροτομή, αεραγωγούς στα φτερά, πλαϊνά skirts, μπροστά spoilers και νέους προφυλακτήρες.

Κάτω από το καπό του βρίσκεται ο V8 5,2-λίτρων ατμοσφαιρικός κινητήρας απόδοσης απόδοσης άνω των 500 ίππων με 542 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, με τη κίνηση να περνά στον δρόμο μέσω ενός Torsen μπλοκέ διαφορικού. Φορά επίσης ηλεκτρονικό ψυγείου λαδιού και ζάντες 19″ από carbon στον βασικό εξοπλισμό, ενώ δεν διαθέτει κλιματισμό, στερεοφωνικό, πίσω καθίσματα, πατάκια, ρεζέρβα, κάμερα οπισθοπορείας και μεσαίο καζανάκι στην εξάτμιση, στη προσπάθεια της Μπλε Οβάλ εταιρίας να κρατήσει το βάρος όσο γίνεται χαμηλότερα.

Έτσι το βάρος της Shelby GT350R Mustang είναι κατά 59 κιλά λιγότερο από το Shelby GT350 Track Pack. Για όποιον πελάτη δεν τον νοιάζει το βάρος, η Ford προσφέρει το “Electronic Package” που προσθέτει στο αυτοκίνητο διζωνικό κλιματισμό, οθόνη αφής 8″, 7 ηχεία, πλαϊνούς καθρέπτες με φλας και αρκετά ακόμη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...