To νέο ρολόι του Ralph Lauren αντλεί έμπνευση από τη 30 εκατ. ευρώ Bugatti 57SC Atlantic Coupe του 1938 [w/video]

Σχετικά άρθρα

ralph-laurens-new-skeleton-watch-inspired-by-his-1938-bugatti-57sc-is-beautiful-video-91582_1

Ο Ralph Lauren έχει στην απίστευτα πλούσια συλλογή αυτοκινήτων του ένα από τα σπανιότερα και ακριβότερα αυτοκίνητα του πλανήτη μας, τη Bugatti 57SC Atlantic Coupe του 1938, με το κόστος της να υπολογίζεται κοντά στα 40 εκάτ. δολάρια.

Επειδή, όμως, ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο μπορούν να διαθέσουν αυτό το ποσό για να αγοράσουν μια από τις τέσσερις Bugatti 57SC Atlantic Coupe που υπάρχουν, o Ralph Lauren είχε σχεδιάσει ένα ρολόι, που αντλεί στοιχεία από την σπάνια Bugatti και το είχαμε δει τον περασμένο Νοέμβριο.

Το νέο μοντέλο είναι ακόμα μεγαλύτερο και ακριβότερο από το προηγούμενο και παρουσιάστηκε στο Salon International De La Haute Horlogerie στο Παρίσι. Το Ralph Lauren RL Automotive Skeleton Watch είναι το μεγαλύτερο της σειράς των εντυπωσιακών ρολογιών του διάσημου μόδιστρου, όλα εκ των οποίων αντλούν έμπνευση από σπάνια αυτοκίνητα του 20ού αιώνα.

Ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου εμπνέεται από τον πίνακα οργάνων της πολύτιμης Bugatti του Lauren. Το καντράν του να είναι από το ίδιο ξύλο (Amboyna burl) που έχει στο εσωτερικό της η 57SC Atlantic Coupe, με την κάσα του να είναι κατασκευασμένη από χάλυβα, ενώ το γυαλί είναι από ζαφείρι με διπλή αντιχαρακτική επίστρωση. Το μέσα μέρος είναι σε μαύρο γαλβανιζέ ματ Azure χρώμα, και στο νούμερο 12 υπάρχουν τα αρχικά RL σε μπεζ χρώμα. Ο μηχανισμός είναι χειροκίνητο 45-ωρών της IWC, με το λουράκι να είναι από δέρμα μαύρου αλιγάτορα, με μαύρη Alsavel επένδυση και πόρπη από ανοξείδωτο χάλυβα σε μαύρη αμμοβολή. Η τιμή του φημολογείται ότι θα ανέρχεται στα 35.000 δολάρια (31.000 ευρώ) και δεν απευθύνεται στον καθένα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...