Δεν έλειψαν στην GM οι Hummer, Pontiac, SAAB και Saturn, εξετάζει τη προσθήκη ενός SUV της GMC

Σχετικά άρθρα

gm logo brands mary barra

Μπορεί να σου έχουν λείψει οι SAAB, Saturn, Hummer και Pontiac, αλλά στην General Motors όχι! Ο Αμερικάνικος κολοσσός αναγκάστηκε να κλείσει τις τρεις από τις τέσσερις αυτοκινητοβιομηχανίες και να πουλήσει την Saab, όταν χρεοκόπησε το 2009, με την τωρινή CEO της General Motors, Mary Barra να δηλώνει κατά τη διάρκεια του Automotive News World Congress, πως δεν έχουν λείψει στην GM και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ξαναγεννηθούν από τις στάχτες τους οι Saturn, Hummer και Pontiac, τουλάχιστον για όσο καιρό αυτή βρίσκεται στα ηνία της τρίτης μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας του κόσμου.

Η GM επικοινωνεί πλέον με παλαιότερους πελάτες της Pontiac ενημερώνοντας του για τα νέα μοντέλα των υπολοίπων εταιριών της GM, ενώ τους προσφέρει επιπλέον κίνητρα, όπως μεγάλες εκπτώσεις, για να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο της GM.

HUMMER HX Concept

Στις σχετικές ειδήσεις η GM εξετάζει τη πιθανότητα να βγάλει στην αγορά ένα νέο SUV με τα σήματα της GMC, το οποίο θα έχει ως αντίπαλο το Jeep Wrangler, το οποίο σκίζει από πλευράς πωλήσεων. Φήμες μιλούν πως το αυτοκίνητο θα μπορούσε να έχει κάποιες ομοιότητες με το Hummer Hx concept που είχε παρουσιάσει η GM στην έκθεση του Detroit το 2008.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...