Στην Ιαπωνία θα πάνε 5 από 23 BMW M4 DTM Champion Edition

Σχετικά άρθρα

BMW-M4-DTM-Champion-Edition-1

Η BMW για να γιορτάσει το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Marco Wittmann στο DTM, είχε παρουσιάσει τον περασμένο Οκτώβριο την M4 DTM Champion Edition, με την συγκεκριμένη ειδική έκδοση της M4 Coupe να βγαίνει στην αγορά σε μόλις 23 μονάδες. Οι κάτοχοι πέντε εξ αυτών θα προέρχονται από την Ιαπωνία μιας έχουν δείξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, με τις παραγγελίες να διαρκούν μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου και τις παραδόσεις να υπολογίζονται προς τον ερχόμενο Μάιο.

BMW-M4-DTM-Champion-Edition-3

Η ειδική BMW M4 DTM Champion Edition θα κοστίζει στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου 13.990.000 Yen (€105.000). Είναι βαμμένη αποκλειστικά σε λευκό χρώμα, με μαύρες ματ λεπτομέρειες, χρωματιστές ρίγες, πορτοκαλί λεπτομέρειες στη γρίλια και ειδικά αυτοκόλλητα στις πόρτες και στα πλαϊνά παράθυρα, με την υπογραφή του Wittmann να βρίσκεται στα μαρσπιέ και στα carbon διακοσμητικά στο ταμπλό, δίπλα από τον αύξων αριθμό του αυτοκινήτου. Τέλος, δεν υπάρχουν κάποιες μηχανικές βελτιώσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...