Η Jaguar σχεδιάζει μια δυνατότερη και γρηγορότερη F-Type

Σχετικά άρθρα

awd-r-storm-grey_02

H Jaguar φέρεται να εργάζεται πάνω σε διάφορα πρωτότυπα της F-Type, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι μια έκδοση ταχύτερη και δυνατότερη από την τετρακίνητη F-Type Coupe R. Ο διευθυντής πωλήσεων της Jaguar Land Rover, Andy Goss, σε τελευταία συνέντευξη του επιβεβαίωσε το προαναφερθέν δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Έχουμε πάει την F-Type αρκετά μακριά, αλλά θα την πάμε ακόμα πιο μακριά. Θα της βάλουμε περισσότερες επιδόσεις χωρίς αμφιβολία.

jaguar-f-type-awd-2-e1415272685704

Ο Gross συνέχισε λέγοντας ότι η Jaguar σχεδιάζει να κάνει την F-Type μια σειρά προϊόντων, και όχι μόνο ένα αυτοκίνητο. Μέχρι το 2020, Gross λέει ότι θέλει η Jaguar να είναι “μια εταιρία απόδοσης της επιλογής”. Αυτή είναι μια αρκετά προσεκτική δήλωση, με την Jaguar να μην μιμείται απλά τη Porsche, γιατί η Jaguar ήταν σε αυτή την αγορά πριν από η Porsche μπει σε αυτή την αγορά. Ο Gross δεν επεκτάθηκε περαιτέρω ως προς το τι μπορούμε να περιμένουμε από την F-Type στα επόμενα χρόνια, με την επί του παρόντος ταχύτερη F-Type να είναι η F-Type R AWD, με τον 5-λιτρο V8 απόδοσης 550 ίππων να επιταχύνει το αυτοκίνητο για τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,1 δευτ., έχοντας τελική ταχύτητα 300 χλμ./ώρα.

ΠηγήAutoGuide

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...