Spy Photo: Το Ford Ranger facelift χωρίς καμουφλάζ

Σχετικά άρθρα

2015 Ford Ranger spy photo

Τη πρώτη εβδομάδα του χρόνου η Ford έκανε τις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης ενός εντελώς ακαμουφλάριστου πρωτότυπου του νέου Ranger Wildtrak στους δρόμους της Ταϊλάνδης.

Τις προηγούμενες μέρες πιάστηκε ένα ακόμα πρωτότυπο, αυτή τη φορά με καρότσα στο πίσω μέρος (single-cab), πιάστηκε να κυκλοφορεί στην ίδια ασιατική χώρα. Το μοντέλο βασίζεται στο Everest 2015, με το facelift του Ranger να το έχει δει στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου. Το αυτοκίνητο διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα, νέους προφυλακτήρες και καλύτερο εσωτερικό, οι προφυλακτήρες και οι πλαϊνοί καθρέπτες είναι μαύροι.

2015 Ford Ranger spy photo

Στο εσωτερικό τα καθίσματα είναι επενδυμένα με δέρμα και ύφασμα σε μαύρες αποχρώσεις με πορτοκαλί πινελιές ενώ έχει χρησιμοποιηθεί carbon στο ταμπλό. Η καμπίνα του διαθέτει διαθέτει premium χαρακτηριστικά, όπως ραδιόφωνο με φωνητικές οδηγίες, κάμερα οπισθοπορείας, δορυφορική πλοήγηση, iPod συνδεσιμότητα, USB, σύνδεση Bluetooth και άλλα πολλά.

Μηχανικά και αυτή η έκδοση θα εξοπλίζεται με τον 2,2-λίτρων turbodiesel κινητήρα απόδοσης 150 ίππων με 375 Nm ροπής, και με τον 3,2-λίτρων TDCi απόδοσης 200 ίππων με 470 Nm ροπής. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από τις αρχές του 2015.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...