Τι θα έλεγες για ένα πράσινο BMW i8;

Σχετικά άρθρα

BMW i8 Lime Green (24)

Στην μεγαλύτερη αντιπροσωπεία της BMW παγκοσμίως, σε αυτή του Abu Dhabi βρίσκεται αυτό το BMW i8 βαμμένο σε Lime Green χρώμα. Το αν το χρώμα είναι δημιουργία της BMW Individual ή απλά πρόκειται για αυτοκόλλητο βινυλίου, δεν το ξεκαθαρίζει η εταιρία -περισσότερο για αυτοκόλλητο μοιάζει είναι η αλήθεια-, αλλά όπως και να’χει, το αποτέλεσμα είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακό.

Το BMW i8 έχει ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση στο κοινό και η μεγάλη λίστα αναμονής, η οποία σήμερα ξεπερνά τον ένα χρόνο, ανάγκασε την BMW, η οποία θέλησε να κρατήσει χαμηλά τη παραγωγή του, ώστε να κάνει το αυτοκίνητο πιο ποθητό και μοναδικό, να αυξήσει τη παραγωγή του στο εργοστάσιο της Λειψίας. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μειώσει τη παραγωγή του i3 που κατασκευάζεται και αυτό στο ίδιο εργοστάσιο. Το 2014 η BMW πούλησε παγκοσμίως 16.052 i3 και 1.748 i8, ενώ κάποιοι άνθρωποι, θέλοντας να το αποκτήσουν άμεσα, δεν διστάζουν να πληρώσουν και 100.000 δολάρια επιπλέον.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...