Η Apple θα παρουσιάσει το αυτοκίνητο της το 2020

Σχετικά άρθρα

apple logo 2

Με τα δημοσιεύματα να κυκλοφορούν το ένα μετά το άλλο σχετικά με το -ηλεκτρικό- αυτοκίνητο που ετοιμάζει η Apple, το Bloomberg αναφέρει πως η Apple θα το παρουσιάσει το 2020. Το πρακτορείο επικαλείται “άτομα με γνώση για το θέμα“, δηλώνοντας πως οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες χρειάζονται τουλάχιστον 6-7 χρόνια για να φέρουν ένα πλήρως έτοιμο αυτοκίνητο στην αγορά, και στις περιπτώσεις που ξεκινάς από το μηδέν, όπως έκανε η Tesla, ο χρόνος αυτός ανεβαίνει στα 10 χρόνια.

apple car

Τα τεράστια αποθεματικά όμως της Apple, που τις επιτρέπει να προσλάβει σχεδόν όποιον μηχανικό επιθυμεί, ίσως της δίνει τη δυνατότητα να επιταχύνει τον χρόνο δημιουργίας ενός νέου αυτοκινήτου. Το μόνο σίγουρο που ξέρουμε μέχρι σήμερα είναι πως η Apple έχει προσλάβει πάρα πολλούς μηχανικούς και στελέχη εταιριών που σχετίζονται με το αυτοκίνητο, σε κάτι ονομάζει “Project Titan” που απασχολεί 200 άτομα.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...