Rosberg: Πρέπει να προσέχουμε τη Ferrari, βελτιώθηκε περισσότερο από εμάς

Σχετικά άρθρα

TEST PRE-CAMPIONATO F1/2015

Έχουμε γράψει πολλές φορές πως οι χειμερινές δοκιμές δεν προσφέρονται για εξαγωγή συμπερασμάτων, διότι πολλοί είναι οι παράγοντες που καθορίζουν το γυρολόγιο και τους ταχύτερους γύρους που βλέπουμε μετά από κάθε ημέρα. Ωστόσο, μία θετική έκπληξη έως τώρα είναι η Ferrari, καθώς η ιταλική ομάδα έχει βρεθεί στις δύο πρώτες θέσεις και στις 6 ημέρες δοκιμών, έχοντας πάρει 3 φορές την κορυφή.

Το πλεονέκτημα που μεταφέρει η Mercedes στο 2015 είναι πολύ μεγάλο και δύσκολα μπορεί να κλείσει σ’ έναν χειμώνα, όμως ο Nico Rosberg υπογραμμίζει πως θα πρέπει να προσέχουν τη Scuderia, η οποία έχει βελτιωθεί περισσότερο από τους Γερμανούς, σύμφωνα με τον ίδιο.

Είναι ξεκάθαρο πως οι άλλοι έχουν γίνει πιο δυνατοί παίχτες, έτσι ο ρυθμός τους είναι έκπληξη για ‘μάς. Φαίνεται πως η Ferrari έχει κάνει μεγαλύτερο βήμα προόδου από εμάς. Σίγουρα θα πρέπει να έχουμε ορθάνοιχτα τα μάτια μας τώρα.

Nico Rosberg

Όσο για την ομάδα του, ο Γερμανός, που έχει πόνους στον αυχένα από τη λάθος θέση οδήγησης που είχε στη Χερέθ, ξέρει ότι η W06 θα γίνει ακόμα καλύτερο μονοθέσιο στη συνέχεια, μέσα από πιο αποδοτικό set-up και νέα κομμάτια που θα έρθουν.

Ποτέ δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος, αλλά είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Ναι, τα πράγματα βελτιώνονται. Είμαι λίγο προσεκτικός στην οδήγηση. Αιτία είναι η λάθος θέση στη Χερέθ και δεν το είχα καταλάβει. Δεν μπορώ να οδηγήσω όπως θέλω, γιατί πονάει ο αυχένας μου. Λίγα χιλιοστά μπορούν ν’ αλλάξουν τα πάντα. Πρέπει να βεβαιωθείς ότι όλα είναι όπως πρέπει για όλες τις δυνάμεις. Πρέπει να το συνηθίσεις, αλλά δε παίρνει καιρό, απλά είναι διαφορετικό.

ΠηγήESPN F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα