H McLaren διαψεύδει το Top Gear, ότι δεν άφησαν την P1 να γράψει χρόνο στη πίστα

Σχετικά άρθρα

Screen Shot 2015-02-23 at 6.33.05 μ.μ.

Αν είδες το χθεσινό, 5ο επεισόδιο της φετινής, 22ης, σεζόν του Top Gear, θα είδες φυσικά το review της LaFerrari διά χειρός James May. Αν δε το είδες, πάτα εδώ. Όταν τελείωσε το video υπήρχε στο στούντιο μια συζήτηση περί άδειας από τη Ferrari και McLaren για να δοκιμάσει και να γράψουν χρόνους τα αυτοκίνητα τους από τους συντελεστές του Top Gear.

tweet1

Σε μια φάση ο Jeremy Clarkson είπε ότι η Ferrari και η McLaren δεν ήθελαν να γυριστεί video με τους χρόνους μεταξύ των τριών σύγχρονων hypercars. Η McLaren, όμως έχει αντίθετη άποψη, καθώς στο λογαριασμό της στο Twiter, έγραψε σήμερα ότι ήταν έτοιμοι να γράψουν χρόνο στη πίστα της βρετανικής εκπομπής, στην οποία είχε κάνει δοκιμές εξέλιξης και η P1, αλλά το Top Gear το ακύρωσε τη τελευταία στιγμή.

tweet2

Αν ισχύει το παραπάνω, είναι πραγματικά απορίας άξιον γιατί να προέβη σε τέτοια ενέργεια η διάσημη βρετανική εκπομπή, ειδικά από τη στιγμή που ουσιαστικά έκανε έκκληση στις εταιρίες να χαλαρώσουν λίγο και να αποδείξουν στη πίστα ποιος έχει το καλύτερο αυτοκίνητο.

ΠηγήTwitter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...