Έκθεση Γενεύης 2015 με 130 πρεμιέρες – Τι θα δούμε

Σχετικά άρθρα

geneva 2015

Από την ερχόμενη Δευτέρα τα γραφεία του Autoblog.gr μεταφέρονται στη Γενεύη και συγκεκριμένα στον εκθεσιακό χώρο του Palexpo, εκεί όπου θα φιλοξενήσει για 85η φορά την Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου. Για για ακόμη μια φορά, οι αυτοκινητοβιομηχανίες επέλεξαν την Ελβετική πόλη για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά παγκοσμίως τα νέα τους μοντέλα.

Περισσότερες από 130 παγκόσμιες και ευρωπαϊκές πρεμιέρες θα γίνουν στη φετινή έκθεση, με τις εργασίες να έχουνε ήδη ξεκινήσει όπως δείχνουνε οι δύο webcams. Η έκθεση θα λάβει μέρος στο Palexpo, σε 6 περίπτερα συνολικής έκτασης 110.000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ θα υπάρχουν 220 εκθέτες. Οι πύλες θα ανοίξουν για τους δημοσιογράφους την Δευτέρα 2 Μαρτίου όπου αναμένεται να παραβρεθούν περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι των media για να καταγράψουν τα εκθέματα με 120+ συνεντεύξεις τύπου να λαμβάνουν χώρα στην Ελβετική πόλη, με 900 αυτοκίνητα να βρίσκονται μέσα στο Palexpo. Επίσης εκεί θα δοθεί και το βραβείο για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς World Car Of The Year 2015.

Για το κοινό οι πύλες θα ανοίξουν από την Πέμπτη 5 Μαρτίου και θα παραμείνουν ανοικτές για 11 ημέρες έως και τις 15 Μαρτίου. Αναμένεται ότι περίπου 700.000 θα είναι οι φετινοί επισκέπτες που θα μπορούν να επισκέπτονται την έκθεση από τις 10 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ τις καθημερινές, και από τις 9 το πρωί έως τις 7 το βράδυ τα Σαββατοκύριακα.

Ατραξίον της φετινής έκθεσης αναμένεται να είναι η Ferrari 488 GTB, το Honda Civic Type R, το Honda NSX, το Ford Focus RS, το Ford GT Concept, το Scuderia Cameron Glickenhaus SCG003 και άλλα πολλά, που για να μην σε κουράζω, δες στη συνέχεια την αναλυτική λίστα όλων των αυτοκινήτων που θα υπάρχουν στο Palexpo της Γενεύης.

Εμείς, για ακόμη μια φορά, θα δώσουμε το παρόν στην Ελβετική πόλη, εκεί που για σχεδόν μια εβδομάδα θα χτυπά η καρδιά της αυτοκίνησης ώστε να σου μεταφέρουμε τα πάντα που θα συμβούν στο Palexpo. Εσύ για να μην χάσεις κάποιο από τα αυτοκίνητα επισκέψου την κατηγορία της έκθεσης, εγγράψου στο RSS Feed ή ακολούθησε μας στο Facebook και στο Twitter για να έχεις πάντα τα τελευταία νέα.

Αυτοκίνητα

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

V

Βελτιωτές

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα