Το SsangYong Tivoli θα παρουσιαστεί στη Γενεύη, κυκλοφορεί παγκοσμίως από τον Μάιο

Σχετικά άρθρα

SsangYong_Tivoli05

Η SsangYong θα παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης σε μια εβδομάδα το Tivoli, το νέο της μικρό crossover της B κατηγορίας, που παρουσιάστηκε στη Κορέα το περασμένο μήνα.

SsangYong_Tivoli07

Αποτελεί ουσιαστικά την έκδοση παραγωγής των SsangYong XIV-Air και XIV-Adventure concepts που είδαμε στο Παρίσι τον περασμένο μήνα. Το όνομα προέρχεται από μια ιταλική πόλη, την Tivoli, 30 χλμ έξω από τη Ρώμη. Έχει μήκος 4.195 χιλιοστά και με μεταξόνιο 2,6 μέτρα, προσφέρει αρκετά ευρύχωρο εσωτερικό. Μεταξύ άλλων, διαθέτει επτά αερόσακους, οθόνη αφής, διζωνικό κλιματισμό και κάμερα οπισθοπορείας. Σε ότι αφορά τον χώρο αποσκευών, αυτός ανέρχεται στα 432 λίτρα.

SsangYong_Tivoli19

Κάτω από το καπό του συναντάμε τον e-XGI 1.600αρη κινητήρα βενζίνης με 126 άλογα και 157 Nm ροπής, και έναν 1.600αρη κινητήρα πετρελαίου, οι οποίοι πληρούν τα πρότυπα του Euro 6. Και οι δύο συνδυάζονται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό είτε με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με τον diesel κινητήρα να εκπέμπει 110-120 γρ/χλμ CO2, και τον βενζινοκινητήρα 140-150 γρ/χλμ CO2 και να καταναλώνει 8,1 λίτρα/100 χλμ με το μηχανικό κιβώτιο και 8,3 λίτρα/100 χλμ με το αυτόματο.

SsangYong_Tivoli21

Μετά το ντεμπούτο του στην ελβετική πόλη, το αυτοκίνητο θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ευρώπη -και στη Χώρα μας, για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις τον επόμενο Μάιο, ενώ οι πετρελαιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις θα ακολουθήσουν τον Ιούλιο. Στόχο της κορεάτικης εταιρίας είναι να έχει πουλήσει 100.000 αυτοκίνητα έως το τέλος του 2015.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Στο πλαίσιο του “Geneva International Motor Show 2015” – 85o Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο περίπτερο της SsangYong (Place 4131, Hall 4), θα μπορέσετε να δείτε:

  • Το ολοκαίνουργιο SsangYong Tivoli (Παγκόσμια Παρουσίαση), το οποίο ανήκει στην κατηγορία B-SUV, με κινητήρες βενζίνης και diesel 6 λίτρων, Euro 6, με κίνηση στους εμπρόσθιους αλλά και στους τέσσερις τροχούς.

Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η SsangYong θα πραγματοποιήσει το παγκόσμιο ντεμπούτο του πολλά υποσχόμενου Tivoli. Για να γιορτάσουμε την έλευση του Tivoli στην ευρωπαϊκή αγορά, θα υπάρχουν στο stand της SsangYong 7 μοντέλα, όπου οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δουν από κοντά τις καινοτομίες του νέου μοντέλου.

Την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 και ώρα 12:00, στο περίπτερο της SsangYong, θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου για την Παγκόσμια Πρεμιέρα του Tivoli από τον Πρόεδρο της SsangYong, κύριο Lee (CEO Yoo-il Lee; www.smotor.com/en).

Το νέο αυτοκίνητο παίρνει το όνομά του από την ιταλική πόλη Tivoli, που βρίσκεται κοντά στη Ρώμη και διακρίνεται για την πολιτιστική της κληρονομιά και τα όμορφα τοπία της.

Το νέο Tivoli διακρίνεται για την ελκυστική του εμφάνιση, το απαράμιλλο στυλ, τους πλούσιους χώρους, την άνεση, καθώς και την πρακτικότητα.

Η έναρξη των πωλήσεων του νέου Tivoli στην Ευρώπη , αλλά και στη χώρα μας, θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου σε βενζινοκίνητες εκδόσεις, ενώ οι κινητήρες πετρελαίου θα είναι διαθέσιμοι στα τέλη Ιουλίου σε προσθιοκίνητες αλλά και τετρακίνητες εκδόσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.smotor.com

SSANGYONG TIVOLI – INTERNATIONAL LAUNCH AT THE GENEVA MOTOR SHOW

  • International launch of Tivoli, SsangYong’s all-new B-segment SUV
  • 1.6 litre petrol & 1.6 litre diesel Euro 6 engines, 2-wheel & 4-wheel drive

SsangYong Motor Company will stage its international launch of Tivoli – the company’s all-new B-segment SUV at this year’s Geneva Motor Show.

The new car takes its name from Tivoli, the Italian town near Rome with a reputation for style, and noted for its cultural heritage and beauty. For SsangYong, the new Tivoli is designed to provide inspiration and excitement, blending style and performance.

Tivoli offers the fusion of great design, sensible practicality and convenience, and will attract the style conscious customer who seeks form and function from their new car.

Following its international launch at Geneva, the petrol powered Tivoli will go on sale in Europe and globally from May, and the diesel and 4-wheel drive derivatives from July.

[/learn_more]

ΠηγήSsangYong

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της έκθεσης της Γενεύης του 2025

Παρότι οι διοργανωτές της έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης αναφέρουν ότι η επιστροφή της στη μετά-Covid εποχή ήταν επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη, η πραγματικότητα απέχει...

Pininfarina Enigma GT με V6 κινητήρα υδρογόνου

Το πρωτότυπο Pininfarina Enigma GT έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση της Γενεύης και σύμφωνα με την εταιρία μας δείχνει το πως θα μοιάζουν...

Νέο MG3

Το νέο MG3 παρουσίασε σήμερα η εταιρία. Όντας το πρώτο πλήρως υβριδικό μοντέλο της MG, το αυτοκίνητο συνδυάζει έναν 1.500άρη κινητήρα βενζίνης που λειτουργεί...
Autoblog.gr