Αυτή είναι η Force India VJM08

Σχετικά άρθρα

Force India VJM08

Αν και η Force India μάς είχε παρουσιάσει ένα μονοθέσιο με το όνομα VJM08 πριν από έναν μήνα, όμως εκείνο δεν ήταν το τελικό αυτοκίνητο. Ουσιαστικά ήταν η VJM07 με κάποια εξαρτήματα για το 2015. Η ινδική ομάδα δεν πήρε μέρος στο πρώτο χειμερινό τεστ, ενώ στη Βαρκελώνη έτρεξε με την τροποποιημένη VJM07, καθώς ακόμα δεν είχε παρουσιάσει το πραγματικό της μονοθέσιο για φέτος.

Το έκανε πριν από λίγο, δίνοντας στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες της πραγματικής VJM08. Το μονοθέσιο αυτό θα πάρει κανονικά μέρος στις τελευταίες δοκιμές για φέτος (26 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου), αλλά όχι την Πέμπτη, με τον COO της ομάδας, Otmar Szafnauer, να λέει:

Τα πράγματα έχουν κυλίσει καλά τις τελευταίες ημέρες και το μονοθέσιο είναι τώρα στο εργοστάσιο. Αυτή ήταν πάντα μια σημαντική στιγμή, όταν το αυτοκίνητο έρχεται στον κόσμο. Έχουμε δει μια τεράστια προσπάθεια από κάθε τμήμα τους τελευταίους μήνες για να φτάσουμε σε αυτό το στάδιο και ανυπομονούμε να το δούμε στην πίστα αυτή τη βδομάδα.

Η VJM08 θα φτάσει στη Βαρκελώνη την Παρασκευή το πρωί και το τελικό set-up θα λάβει χώρα στο γκαράζ της πίστας. Στόχος μας είναι να βγούμε στην πίστα την Παρασκευή και να τρέξουμε όσο περισσότερο μπορούμε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

ΠηγήForce India

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα