Προετοιμάσου για την Lamborghini Aventador SV…

Σχετικά άρθρα

366413

Μπορεί να μην έχουμε ιδιαίτερη αγωνία όσον αφορά στον σχεδιασμό της επερχόμενης Lamborghini Aventador SV, δεδομένου ότι την έχουμε δει χωρίς καμουφλάζ σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Ιταλική εταιρία δεν θα δημιουργήσει hype, πριν από την παρουσίαση του μοντέλου στην έκθεση της Γενεύης.

Η Lamborghini δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες με το συγκεκριμένο video αλλά είναι βέβαιο ότι πρόκειται για την SuperVeloce έκδοση της Aventador. Επίσης, δεν έχουμε ιδιαίτερες πληροφορίες για το μοντέλο. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι θα διαθέτει πολύ πιο επιθετικό bodykit (νέο εμπρός μέρος, μεγάλη πίσω αεροτομή, διαχύτης, αεραγωγοί κλπ) και πιθανώς να κινείται από έναν V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα 6.5 λίτρων που αποδίδει περισσότερα από 700 άλογα. Επίσης, φημολογείται ότι ζυγίζει περίπου 100 κιλά λιγότερο από την standard Aventador.

Περισσότερα θα έχουμε να πούμε στις 3 Μαρτίου, κατά την παρουσίαση του μοντέλου που θα μεταδοθεί και μέσω live streaming.

ΠηγήLamborghini
ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...