Βαρόνος του εγκλήματος υποχρεώθηκε να παραδώσει το στόλο των supercar του

Σχετικά άρθρα

don-car-leone-alexander-surins-ferrari-enzo

Ο Alexander Surin, ένας καταζητούμενος βαρόνος του εγκλήματος, με παρατσούκλι “Don Car-leone”, ο οποίος είχε δραστηριότητες στο Λονδίνο, κατασχέθηκαν από τη βρετανική αστυνομία τέσσερα από τα πολυτελή αυτοκίνητα του, τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι αγοράστηκαν με τα έσοδα από τις εγκληματικές του δραστηριότητες.

Ο Surin είναι κάτοικος Ντουμπάι και βρέθηκε ένοχος για διακίνηση ναρκωτικών στη Γαλλία, με την βρετανική εθνική υπηρεσία εγκλήματος να απευθύνεται στο Ανώτατο Δικαστήριο για να κατασχέσει τα περιουσιακά του στοιχεία, με τον ίδιο να συμφωνεί να παραδώσει τα κλειδιά μιας Ferrari California, μιας Ferrari 599 GTB, μιας Ferrari Enzo και μιας Rolls-Royce Phantom, με την τελευταία να είχε μια βαλίτσα γεμάτη μετρητά στο χώρο αποσκευών.

don-car-leone-alexander-surins-rolls-royce-phantom

Επιπλέον, ο Surin συμφώνησε να χάσει τα κεφάλαια που αντλήθηκαν από την πρόσφατη πώληση του Range Rover και της Bugatti Veyron του, ενώ τέλος, παρέδωσε ένα διαμέρισμα στη περιοχή St John’s Wood του Λονδίνου, δύο σπίτια στο Κεντ, μετρητά από τα πολυάριθμους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα έσοδα από την πώληση τριών σπιτιών στο Λονδίνο. Συνολικά, η αξία των περιουσιακών του στοιχείων ανέρχεται στις £4.500.000 (6.135.000 ευρώ) και η σύζυγός του, Jasbinder Boparan, παραδέχτηκε ότι είχαν αγοραστεί μέσω των παράνομων ενεργειών του.

don-car-leone-alexander-surin

Ο Alexander Surin ήταν προηγουμένως γνωστός ως Michael Boparan, και το 1996 φυλακίστηκε για πέντε χρόνια στην Αγγλία μετά από μια τραπεζική απάτη ύψους 1.300.000 λιρών (1,77 εκατ. ευρώ), με εκείνον και των υπολοίπων μελών της συμμορίας να δημιουργούν πλαστές τραπεζικές κάρτες και να κλέβουν χρήματα από πάνω από 800 λογαριασμούς. Προηγουμένως, είχε εμπλακεί σε μια περίπτωση τελωνειακής απάτης ύψους 105.000.000 λιρών, αλλά τελικά απαλλάχθηκε από κατηγορίες από το Εφετείο, λόγω κάποιων σφαλμάτων κατά την παρουσίαση της υπόθεσης από την εισαγγελία.

don-car-leone-alexander-surins-bugatti-veyron

Ο Surin σήμερα είναι καταζητούμενος από τη γαλλική αστυνομία, μετά από καταδίκη διακίνησης κεταμίνης και πιστεύεται ότι ζει σε πολυτελές σπίτι στο Ντουμπάι μέσα σε μια περιφραγμένη κοινότητα, όπου το σπίτι του φέρεται να κοστίζει πάνω από 7.000.000 λίρες (€9,5 εκατ. ευρώ), ενώ τα κατασχεμένα αυτοκίνητα είναι πιθανό ότι θα δημοπρατηθούν στο εγγύς μέλλον.

 

ΠηγήThe Mirror

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...