Το νέο Nano θα είναι ακριβότερο με μεγαλύτερο κινητήρα, η Tata εξετάζει το ενδεχόμενο κατασκευής νέου εργοστασίου της JLR στις Η.Π.Α

Σχετικά άρθρα

Tata-Nano

H Tata Motors ανακοίνωσε πως η δεύτερη γενιά του Nano θα είναι βελτιωμένη σε αρκετά σημεία, φορώντας και μεγαλύτερο κινητήρα από τον τωρινό δικύλινδρο 624 κ.εκ απόδοσης 38 ίππων με 51 Nm ροπής.

Το αυτοκίνητο θα είναι ακριβότερο από τη τωρινή γενιά, η οποία κοστίζει 2.555 δολάρια. Ο Ratan Tata, o πρώην πρόεδρος της Tata, δήλωσε πως ο τίτλος του “φθηνότερου αυτοκινήτου στον κόσμο” ήταν αυτός που δημιούργησε τον αρνητικό αντίκτυπο στις πωλήσεις του μοντέλου, μιας και ο κόσμος δεν προέβη στην αγορά του, για να μην είναι αυτός που έχει στη κατοχή του το φθηνότερο αυτοκίνητο του κόσμου.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο Ratan Tata, δήλωσε πως η εταιρία του, μητρική εταιρία της Jaguar Land Rover, αναζητά ένα μέρος στη Βόρειο Αμερική για να κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο της JRL, με τις φήμες να θέλουν το εργοστάσιο, να έχει παραγωγική ικανότητα 200.000 αυτοκινήτων ετησίως, με την απόφαση για το αν θα κατασκευαστεί να παίρνεται μέσα στα επόμενα 3 χρόνια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...