Πιθανότατα σήμερα θα τοποθετηθούν στην Ferrari SF15-T οι νέες αναβαθμίσεις

Σχετικά άρθρα

150143tst_barcellona_day1

Η χθεσινή ημέρα ήταν δύσκολη για τους κόκκινους, όχι τόσο εξαιτίας των χρόνων που πέτυχε η SF15-T με τον Raikkonen στο τιμόνι, όσο για ένα πρόβλημα που προέκυψε. Σύμφωνα με τον James Allison η ομάδα κατάφερε να το λύσει, αλλά στην προσπάθειά αυτή, έχασε το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος.

Πάντως, ο Kimi συνεχίζει να έχει καλή αίσθηση από το νέο μονοθέσιο, στο οποίο πιθανότατα σήμερα θα μπουν οι νέες αναβαθμίσεις. Η Ferrari, σε καμία περίπτωση δεν έχει καταφέρει να τελειοποιήσει το set-up, αφού παρατηρείται ασυνέχεια στον τρόπο με το οποίο συμπεριφέρεται η SF15-T στην πίστα. Πιο συγκεκριμένα, ο Raikkonen δηλώνει:

Λίγο-πολύ το αυτοκίνητο ήταν το ίδιο (με το προηγούμενο τεστ) και πρόκειται να έχουμε κάποιες αναβαθμίσεις, ελπίζουμε για αύριο (σ.σ. σήμερα).

Το αυτοκίνητο δεν συμπεριφέρεται άσχημα, αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θέλουμε να βελτιώσουμε. Πάντα θέλουμε περισσότερη πρόσφυση για να πάμε πιο γρήγορα, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο (να το πετύχουμε) με τις συνθήκες που έχουμε.

Το αυτοκίνητο λειτουργεί τον ένα γύρο και τον επόμενο όχι, γιατί αλλάζει πολύ. Αλλά γενικά δίνει ένα καλό συναίσθημα και έχω ακόμα μία ημέρα για να ακολουθήσουμε πάνω στα πράγματα που μάθαμε και ελπίζουμε ότι θα είμαστε πιο χαρούμενοι (με την κατάσταση).

Όπως είναι φυσικό, αφού βρισκόμαστε σε χειμερινές δοκιμές, ο Φινλαδός απέφυγε να κάνει προβλέψεις για το που θα βρίσκεται από πλευράς δυναμικής η ομάδα. Δεσμεύτηκε, όμως, πως όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

[Photo Copyrights: Studio Colombo/Ferrari]

ΠηγήESPN F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...