Και όμως, η μάχη στη πίστα μεταξύ LaFerrari, McLaren P1 και Porsche 918 από το Top Gear είναι γεγονός

Σχετικά άρθρα

-image-wallpapers-QzXYjjxRGvSZv6it

Κυρίες και κύριοι, ακούω τα στοιχήματα σας. Η πολυπόθητη “μάχη” στη πίστα μεταξύ των “ιερών” τεράτων των σύγχρονων hypercars είναι γεγονός.

Όπως πιθανόν ξέρεις για να παρθεί η συγκεκριμένη απόφαση, δηλαδή να πατήσουν πίστα η LaFerrari, η McLaren P1 και η Porsche 918 δεν είναι η ευκολότερη, καθώς οι δύο πρώτες έχουν τις ιδιαιτερότητες τους σαν εταιρία, προβάλλοντας η κάθεμια τις δικές της αντιρρήσεις, με μόνο τη Porsche να μην προβάλλει το παραμικρό πρόβλημα.

Και να που μετά το επεισόδιο του Top Gear τη περασμένη Κυριακή, η πιο επική μάχη των τελευταίων τουλάχιστον δέκα χρόνων θα γίνει πραγματικότητα. Το πως τελικά έπεισαν οι Βρετανοί τις εταιρίες δε ξέρω, αλλά ο παραγωγός του Top Gear, Andy Wilman, πιστεύει ότι θα υπάρξει μέσα στη χρονιά ένα ειδικό επεισόδιο στο οποίο τα τρία hypercars θα τεθούν απέναντι στο χρόνο στα χέρια του Stig, έτσι ώστε να δούμε πιο θα κάτσει στο θρόνο του. Προσωπικά, πολύ θα ήθελα να είναι και η Koenigsegg One:1 μέσα, αλλά μάλλον είμαι άπληστος και πλεονέκτης.

Screen Shot 2015-02-23 at 6.33.05 μ.μ.

Μπορεί να σκέφτεσαι ότι είναι πολύ αληθινό για να είναι πραγματικό, και εν μέρη δεν έχεις άδικο. Γιατί ναι μεν συμφώνησαν ότι θα τρέξουν στη πίστα, αλλά ποια πίστα θα είναι αυτή είναι το θέμα. Ένα είναι το σίγουρο, ότι η πίστα του Top Gear στο Dunsfold έχει αποκλειστεί. Αυτές που ακούγονται είναι η Monza στην Ιταλία, η Imola στον Άγιο Μαρίνο και το Paul Ricard στη Γαλλία, και παραδόξως όχι το Nurburgring.

Το επεισόδιο, προφανώς και δε προλαβαίνουμε να το δούμε στην τρέχουσα, 22η σεζόν, του τηλεοπτικού αυτοκινητιστικού show, αλλά πιθανότατα θα προβληθεί κάποια στιγμή προς το τέλος του χρόνου, ως ξεχωριστό μόνο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα επόμενα μοντέλα της McLaren θα είναι εμπνευσμένα από την F1

Η McLaren ξεκίνησε το teasing της επόμενης σχεδιαστικής της γλώσσας, με την εταιρία να λέει πως η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της θα εμπνέεται από...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr