Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά με αιχμηρό τρόπο στους βουλευτές που θέλουν τα βουλευτικά ΙΧ

Σχετικά άρθρα

tsipras

O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε αιχμηρός και επιθετικός, κατά τη δευτερολογία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, σε σχέση με τις αναφορές ορισμένων βουλευτών του κόμματος στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΟ για τα βουλευτικά αυτοκίνητα. Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός:

Και θέλω να πω ότι αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα την προηγούμενη εβδομάδα, όταν έμαθα ότι σε συνεδρίαση της ΚΟ που έγινε προκειμένου να συζητηθούν τεχνικά ζητήματα, υπήρξαν βουλευτές οι οποίοι ανέδειξαν ότι είναι αδιανόητο και λαϊκισμός λέει, διότι είμαστε φτωχοί εμείς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να παίρνουμε 6.000 ευρώ, αλλά να δίνουμε τα 300 – 400 ευρώ από αυτά για τα αυτοκίνητα.

Προσέξτε σύντροφοι, δε μπορεί όταν είναι στην πλάτη μας κάτι, να το θεωρούμε λαϊκισμό και όταν αφορά την κοινωνία να είναι λαϊκή πολιτική. Και ούτε μπορείς εμείς να δείχνουμε ένα δείγμα γραφής στην κοινωνία ότι θα γίνουμε σαν τους άλλους. Τις πολιτικές μας αποφάσεις πρέπει να τις κρίνει η κοινωνία, αλλά να τις κρίνουμε και εμείς, να τις κρίνουν όλοι. Αλλά από ορισμένες λεπτομέρειες διαμορφώνουν κλίμα σε σχέση με το αν είμαστε σαν τους άλλους ή δεν είμαστε σαν τους άλλους. Θέλω λοιπόν να επιστήσω την προσοχή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...

Λουκέτο για 2 χρόνια στα πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα

Σε εξειδίκευση των μέτρων σφράγισης παραβατικών πρατηρίων καυσίμων για δυο συναπτά έτη και των προϋποθέσεων δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων των παραβατών, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή...