Το πρόβλημα στα φρένα ευθύνεται για το ατύχημα του Maldonado

Σχετικά άρθρα

Pastor Maldonado

Η δεύτερη από τις τρεις κόκκινες σημαίες που είχαμε στην χθεσινή, τελευταία ημέρα των χειμερινών δοκιμών προκλήθηκε από την έξοδο του Pastor Maldonado στη στροφή 5. Για την ακρίβεια, ο Βενεζουελάνος σταμάτησε στον τοίχο, διαλύοντας το εμπρός αριστερό μέρος της E23, με αποτέλεσμα η Lotus να πάρει δεδομένα μόλις από 38 γύρους χθες.

Αν και πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Maldonado για ακόμα ένα ατύχημα, ο ίδιος γνωστοποιεί πως η αιτία του ατυχήματος δεν ήταν δικό του λάθος, αλλά πρόβλημα στα φρένα.

Τα φρένα μου ήταν σε κίνδυνο καθώς πήγαινα στη στροφή 4, κάτι που σημαίνει ότι βγήκα εκτός πίστας και χτύπησα. Μπορούσα να φρενάρω αργά και το μονοθέσιο δεν είχε σοβαρές ζημιές. Είναι κρίμα που τελείωσε νωρίς ημέρα, αλλά αυτό ήταν το μοναδικό πρόβλημα που είχαμε σε αυτές τις δοκιμές, και το θετικό είναι ότι πήραμε πάρα πολλές πληροφορίες για να έχουμε το μονοθέσιο στη σωστή κατεύθυνση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...