Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ford μπορεί να παρουσιαστεί εντός του έτους

Σχετικά άρθρα

2012-Ford-Focus-Electric

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι τέτοιο για το “Μπλέ Οβάλ”. Ο ίδιος ο Mark Fields είχε δηλώσει στα τέλη του 2014 ότι η εταιρία έχει το προσωπικό και την ικανότητα να κατασκευάσει ένα ανταγωνιστικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο αλλά δεν μπορούσε να πει πότε θα το κάνει.

Τώρα, πηγές από την Αμερική, αναφέρουν ότι έφτασε η ώρα για την Ford να κάνει το βήμα. Μάλιστα, υπάρχει πιθανότητα αυτό το μοντέλο να παρουσιαστεί εντός του 2015 –σε μορφή πρωτοτύπου φυσικά- ώστε να λανσαριστεί στην αγορά με το αντίπαλο, Chevrolet Bolt. Πού θα το παρουσιάσει; Είναι δύσκολο να είναι έτοιμο το μοντέλο μέχρι την έκθεση της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο, οπότε πάμε στην επόμενη μεγάλη έκθεση, στο Los Angeles τον Νοέμβριο. Μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά οι ίδιες πηγές, κάνουν λόγο για παροχή μπαταριών από την Apple και αυτονομία που θα φτάνει τα 320 χιλιόμετρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...