Η Lamborghini ετοιμάζει πιο σκληροπυρηνική έκδοση από την Aventador SV, πισωκίνητη Huracan και κανένα υβριδικό

Σχετικά άρθρα

Lamborghini-Aventador-SV-2737

Στην φετινή έκθεση της Γενεύης, η Lamborghini παρουσίασε την Aventador LP750-4 SV η οποία όπως και να το κάνουμε, δεν είναι τόσο άγρια όσο οι προηγούμενες SV δημιουργίες της εταιρίας από την Sant’agata. Ο Maurizio Reggiani, ο επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης, από τη Γενεύη δήλωσε πως η εταιρία του θα βγάλει ακόμη μια “πιο τρελή” έκδοση της Aventador, μιας και η SV δεν αντιπροσωπεύει το τέλος της γραμμής παραγωγής της Aventador, η οποία βρίσκεται στην αγορά μόλις τέσσερα χρόνια, όπως συνέβη με την Murcielago 670-4 SV.

Η Lamborghini μέσα στα επόμενα χρόνια θα παρουσιάσει κάποια πισωκίνητη έκδοση της Huracan, ενώ στη κορυφή της λίστας της, δεν υπάρχει κανένα υβριδικό supercar, σαν την Asterion Concept που παρουσίασε στην έκθεση του Παρισιού τον Σεπτέμβριο του 2014. Ο Reggiani δήλωσε πως η εταιρία του κατασκευάζει αμιγώς “super sportscars” με ένα υβριδικό αυτοκίνητο να μην συνάδει με την εικόνα της, και να μην είναι αντάξιο με το σήμα της. Έτσι μην περιμένεις μια Huracan e-tron, όπως έκανε η Audi με το R8 e-tron.

Για το SUV που ετοιμάζουν, ο Reggiani είπε πως βρίσκονται ακόμη σε αναμονή με το αν το μοντέλο πάρει το πράσινο φως από το VW Group για να περάσει στη παραγωγή, με τις φήμες να το θέλουν να κυκλοφορεί σε 2 χρόνια από σήμερα και να κατασκευάζεται μάλιστα εκτός Ιταλίας. O Reggiani ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως αν η Urus πάρει το πράσινο φως και βγει στην αγορά, τότε θα κατασκευάζεται σε ένα εργοστάσιο του VW Group, και όχι σε αυτό της Lamborghini στην Ιταλία, μιας και αυτό δουλεύει στο 100% της παραγωγικής του ικανότητας, με την Ιταλική εταιρία να μην έχει στα σχέδιά της να προσθέσει γραμμές παραγωγής σε αυτό.

ΠηγήJalopnik

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...