Το Special Operations τμήμα της Jaguar-Land Rover μπορεί να λανσάρει ξεχωριστά μοντέλα

Σχετικά άρθρα

jaguar-pr2126813-sev-1-12317_0

Το Special Operations τμήμα της Jaguar-Land Rover μπορεί να ξεκίνησε δυνατά με την Jaguar F-Type Project 7 και το Range Rover Sport SVR αλλά δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να σταματήσει εκεί. Μάλιστα, εξερευνά τις ευκαιρίες που υπάρχουν και το ενδεχόμενο λανσαρίσματος ενός μοντέλου που δεν θα βασίζεται “κάπου” αλλά θα είναι το δικό της, stand-alone μοντέλο.

Σαφώς εξετάζουμε την πιθανότητα και έχουμε τις ικανότητες να το κάνουμε.

Δήλωσε ο John Edwards, επικεφαλής του Special Vehicle Operations. Η Jaguar προσπαθεί ούτως ή άλλως να διευρύνει την γκάμα της και από ότι φαίνεται, ενώ δεν έχει αποφασιστεί τίποτα, η Αγγλική εταιρία έχει βάλει στο μάτι ένα μοντέλο ανάπτυξης αλα-AMG. Δεν θέλει να λειτουργεί απλά ως εργοστασιακός βελτιωτής μοντέλων της JLR αλλά σκέφτεται να βγάλει και το δικό της μοντέλο – όπως έκανε η AMG με την SLS και την GT. Εκτός από την διεύρυνση της γκάμας βέβαια και την προβολή μιας διαφορετικής εικόνας, είναι κα θέμα πωλήσεων. Από το 2011 μέχρι το 2014, η AMG έχει διπλασιάσει τα αυτοκίνητα που πουλά, κάτι που σημαίνει ότι η αγορά, υπάρχει. Απλά πρέπει να μπεις ανταγωνιστικά.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...