Διορία μέχρι την Κυριακή για το Γερμανικό GP. Η Mercedes διατίθεται να βοηθήσει τους διοργανωτές

Σχετικά άρθρα

lotu-gros-hock-2012-6

Ενώ αρχικά ο Bernie Ecclestone έδειχνε να τα βρίσκει με το Hockenheim, για να διεξαχθεί εκεί το φετινό Γερμανικό Grand Prix, στη συνέχεια δήλωσε πως οι πιθανότητες πραγματοποίησής του είναι 50-50, βαφτίζοντας Γερμανικό ακόμη και τον Αυστριακό αγώνα, στην προσπάθειά του να πιέσει τους διοργανωτές. Με το πρωτάθλημα να ξεκινά σε λιγότερο από μια εβδομάδα, ο Bernie έδωσε στις δυο πίστες -Hockenheim και Nurburgring- διορία μέχρι την Κυριακή, ώστε μια από τις δυο να ολοκληρώσει τις συζητήσεις για συμβόλαιο.

Σίγουρα μέχρι αυτό το Σαββατοκύριακο (πρέπει να υπάρχει απόφαση). Εάν ο διοργανωτής θέλει να προγραμματίσει μια ροκ συναυλία ή έναν αγώνα τένις ή οτιδήποτε άλλο, τότε γνωρίζει ποιες είναι οι συνθήκες. Εάν δεν πληρεί τις προϋποθέσεις, τότε η εκδήλωση δεν συμβαίνει και δεν είμαι σίγουρος ότι πρόκειται να συμβεί (το Grand Prix).

Αν η Γερμανία είναι μια τόσο μεγάλη αγορά, τότε δεν πιστεύεις πως η διοργάνωση ενός αγώνα θα είναι ένα τέτοιο πρόβλημα για αυτούς. Είναι αρκετά περίεργο.

Από τη δική της πλευρά, η Πρωταθλήτρια Mercedes θέλει να βοηθήσει με κάθε τρόπο τους διοργανωτές, ώστε να μην χαθεί το συγκεκριμένο Grand Prix. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει πρώτα να υπάρξει συμφωνία με τον κάτοχο των εμπορικών δικαιωμάτων και όπως ξέρουμε, ο Ecclestone δύσκολα κάνει πίσω όταν εμπλέκεται το χρήμα.

Bernie Ecclestone

Ο αειθαλής Βρετανός φρόντισε να αναφερθεί και στο ατύχημα του Fernando Alonso, που θα κρατήσει τον Ισπανό πιλότο στα pits για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Ο Ecclestone τονίζει πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο Alonso, έμειναν έκπληκτοι από το ατύχημα.

Με εξέπληξε ότι συνέβη. Είναι εντελώς ανεξήγητο και αυτό ισχύει και για τον ίδιο (τον Alonso). Ο Fernando είναι έκλπητος με ό,τι του συνέβη.

Η McLaren δεν θέλει να το συζητήσει, έτσι δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Είναι πραγματικά ένα αθλητικό θέμα. Επομένως, ίσως είναι ένα από εκείνα τα θέματα, που είναι απαραίτητο να ερευνηθεί από την FIA.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει ήδη ξεκινήσει τη δική της έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος, σε συνεργασία με την ομάδα της McLaren.

[Photo Copyrights: LAT Photographic/Lotus F1 Team]

ΠηγήDPA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...