Το νέο Jeep Grand Wagoneer αντίπαλος του Range Rover, επτά πρωτότυπα θα παρουσιάσει η Jeep στο φετινό Moab Easter Jeep Safari

Σχετικά άρθρα

jeep logo

Ο CEO της Jeep, Mike Manley σε νέες δηλώσεις του μίλησε για το νέο επταθέσιο SUV που ετοιμάζουν. Η νέα γενιά του Grand Wagoneer θα βγει στην αγορά στα τέλη του 2018 και θα έχει ως αντίπαλο το Range Rover, όσον αφορά στην ποιότητα, το μέγεθος και τις εκτός δρόμου ικανότητες.

Εκτός από την αγορά της Αμερικής, θα πωλείται στην Ευρώπη, στην Ασία αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, με αρκετά μέρη του να τα μοιράζεται με το Maserati Levante. Το αν το μοντέλο της Jeep θα φορά και τους κινητήρες του Levante, είναι κάτι που ο Manley δεν το αποκάλυψε. Ωστόσο είπε πως η απόφαση παραγωγής ενός πιο πολυτελούς μοντέλου από το Grand Cherokee, πάρθηκε μιας και η Jeep είδε πως υπάρχει η ζήτηση για ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Παράλληλα, ο Manley είπε πως το μοντέλο που θα αντικαταστήσει τα Compass και Patriot θα παρουσιαστεί το 2016, θα πωλείται και αυτό σε όλο τον κόσμο και θα προσφέρεται σε δικίνιτες και τετρακίνητες εκδόσεις.

Jeep Easter Jeep Safari 2015 teaser (1)

Στα σχετικά, η Jeep ανακοίνωσε πως στο φετινό Moab Easter Jeep Safari θα παρουσιάσει επτά πρωτότυπα αυτοκίνητά της. Το event θα λάβει χώρα στις 28 του μηνός και ανάμεσα στα αυτοκίνητα θα βρίσκονται τα Jeep Chief και Jeep Wrangler Red Rock Responder. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτά θα μάθουμε μέσα στις επόμενες ημέρες.

Jeep Easter Jeep Safari 2015 teaser (2)

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

2015 Moab Easter Jeep® Safari Vehicle Sneak Peek

March 12, 2015 , Auburn Hills, Mich. – With the 49th Annual Easter Jeep Safari set to take place in Moab, Utah, March 28-April 5, the Jeep® brand has created seven new concept vehicles, featuring Jeep Performance Parts from Mopar. The Jeep Chief and Jeep Wrangler Red Rock Responder are two of the seven new vehicles that will head to Moab. Look for more information and images on the full lineup of Easter Jeep Safari concept vehicles next week.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...