Οι τιμές της τετρακίνητης Octavia 1.6 TDI στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

octavia 4x4 (2)

H ελληνική αντιπροσωπεία της Skoda ανακοίνωσε τις τιμές της τετρακίνητης Octavia που φορά το σύστημα Haldex 5. Προσφέρεται στη sedan και στην Combi έκδοση του Τσέχικου οικογενειακού, και αρχικά είναι διαθέσιμο στη Χώρα μας με τον 1.600αρη TDI με τα 105 άλογα στην έκδοση εξοπλισμού Green tec (περιλαμβάνει σύστημα Start/Stop και το σύστημα Ανάκτησης Ενέργειας κατά την Πέδηση). Έχει μέση κατανάλωση 4,5 λίτρα/100 χλμ, 107,1 ευρώ τέλη κυκλοφορίας με τις τιμές του να διαμορφώνονται ως εξής:

Octavia 1.6TDi 105HP GreenTec 4×4

  • Ambition: €21.790
  • Elegance: €22.760

Octavia Combi 1.6TDi 105HP GreenTec 4×4

  • Ambition: €22.860
  • Elegance: €23.860

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Νέα ŠKODA Octavia 1.6 TDI 4×4: Τώρα και με τετρακίνηση!

  • H νέα Octavia είναι διαθέσιμη και σε τετρακίνητη πετρελαιοκίνητη έκδοση
  • Για όσους αναζητούν μίνιμουμ κατανάλωση με μάξιμουμ ασφάλεια στον δρόμο!
  • Άμεσα διαθέσιμη με 21.790€, αποκλειστικά με το πακέτο Green tec!

Αθήνα, 13 Μαρτίου 2015 – Αν αναζητάτε ένα οικογενειακό αυτοκίνητο με άπλετους χώρους που να προσφέρει κορυφαία 4×4 ασφάλεια “βρέξει-χιονίσει” και ταυτόχρονα να σέβεται το πορτοφόλι σας, τότε αυτό δεν είναι άλλο από τη νέα ŠKODA Octavia 1.6 TDI 4×4!

Η γκάμα της νέας Octavia 3ης γενιάς εμπλουτίζεται με τη έκδοση 1.6 TDI 4×4 η οποία είναι αποκλειστικά διαθέσιμη με τον εξοπλισμό Green tec (περιλαμβάνει σύστημα Start/Stop και το σύστημα Ανάκτησης Ενέργειας κατά την Πέδηση ), συνδυάζοντας εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (4,5 lt/100km) και χαμηλό κόστος χρήσης (τέλη κυκλοφορίας 107,1€). Ταυτόχρονα η νέα έκδοση της Octavia προσφέρει κορυφαία επίπεδα ασφάλειας και κρατήματος χάρη στο νέας γενιάς σύστημα τετρακίνησης με συμπλέκτη Haldex 5.

Η πλήρως αυτόματη και έξυπνη λειτουργία της τετρακίνησης δεν επιβαρύνει την κατανάλωση καυσίμου και παράλληλα βελτιώνει την πρόσφυση κατανέμοντας μέρος της ροπής και στους πίσω τροχούς, ανάλογα με τις συνθήκες κίνησης. Συγκεκριμένα, η κίνηση μεταφέρεται και στους πίσω τροχούς σε συνθήκες εκκίνησης για πιο αποτελεσματική επιτάχυνση, στην γρήγορη οδήγηση για αυξημένη σταθερότητα στις στροφές και σε ολισθηρά οδοστρώματα για βελτιωμένη κατευθυντικότητα.

Όλες οι 4-κίνητες 1.6 TDI Octavia με ισχύ 105hp και μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων εφοδιάζονται με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό EDS και XDS και ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων προσαρμοσμένη στην λειτουργία του συστήματος τετρακίνησης για βέλτιστη άνεση και κράτημα. Στην διάρκεια της στροφής το σύστημα XDS επιβραδύνει ελαφρά τον εσωτερικό τροχό μεταφέροντας την ροπή στον εξωτερικό με την μεγαλύτερη πρόσφυση και την βελτίωση των οδικών χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου.

Από την άλλη, οι κορυφαίοι χώροι της Octavia διατηρούνται αναλλοίωτοι και στην τετρακίνητη έκδοση δίχως καμία παραχώρηση στον τομέα της ποιότητας αποτελώντας μία μοναδική επιλογή η οποία δύσκολα θα βρει αντίπαλο βάσει της σχέσης αξίας/τιμής.

Η νέα Octavia 1.6 TDI 4×4 είναι διαθέσιμη και σε έκδοση Combi με τις προτεινόμενες τιμές πώλησης να διαμορφώνονται ως εξής::

  • Octavia 1.6TDi 105HP GreenTec 4×4

Ambition: 21.790€

Elegance: 22.760€

  • Octavia Combi 1.6TDi 105HP GreenTec 4×4

Ambition: € 22.860€

Elegance: € 23.860€

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...