Η Mercedes δεν κάνει κακό στο άθλημα, λέει η McLaren

Σχετικά άρθρα

Mercedes AMG

Η Red Bull επιμένει πως η κυριαρχία της Mercedes βλάπτει το άθλημα, καθώς δεν υπάρχει στους περισσότερους αγώνες ενδιαφέρον για τις δύο πρώτες θέσεις του βάθρου. Οι Γερμανοί έχουν υπερασπιστεί τον εαυτό του -μέσω του Toto Wolff και του Lewis Hamilton-, όμως η ομάδα του Brackley βρήκε σύμμαχο και στο πρόσωπο του Jenson Button.

Η McLaren θέλει να πάρει θέση σε αυτή την «κόντρα», με τον Eric Boullier, επί κεφαλής της ομάδας, να λέει πως ασυναγώνιστη ανταγωνιστικότητα των Πρωταθλητών δεν είναι κακό για τη Formula 1, αλλά και ότι θα έρθει η στιγμή που η ταχύτητα της Mercedes δε θα είναι απλησίαστη.

Δε νομίζω ότι κάνουν κακό στο άθλημα. Όλοι θέλουμε να έχουμε μονοθέσιο που να τρέχουν μαζί, όπως είχαμε το 2012 ή το 2013. Όμως, κάθε τεχνική αλλαγή, περισσότερο από την αλλαγή στο άθλημα, ανοίγει το δρόμο για να δημιουργήσεις κενά, έτσι δεν είναι έκπληξη. Αν θέλεις να έχεις ένα καλό ανταγωνισμό με τη Mercedes, θα πρέπει να είσαι υπομονετικός. Θα κλείσει η διαφορά.

Alain Prost

Το μέρος της Mercedes φαίνεται πως παίρνει και ο τετράκις Πρωταθλητής της Formula 1, Alain Prost. Ο Γάλλος, παρόλο που είναι πρεσβευτής της Renault, πιστεύει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μία ομάδα είναι πολύ μπροστά από τους άλλους και φυσικά δεν κατηγορεί τους Γερμανούς γι’ αυτό.

Έτσι νιώθουν οι άνθρωποι όταν μια ομάδα κυριαρχεί, όταν μια ομάδα κάνει καλή δουλειά. Αλλά, αυτό δεν είναι Formula 1. Η Formula 1 έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό. Η Mercedes έκανε προετοιμασία 3 ή και 4 ετών για να φτάσει στην κορυφή. Δυστυχώς, μπορεί να χρειαστούν 2 ή 3 χρόνια μέχρι κάποιος να τους κοντράρει, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...