Αυτό το rendering της McLaren 570S δεν μπορεί να απέχει πολύ από την πραγματικότητα

Σχετικά άρθρα

521925972117664927

Πριν από μερικές ημέρες, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της επερχόμενης McLaren Sport Series που φημολογείται πως θα ονομαστεί 570S.

Ο Wild-Speed χρησιμοποίησε εκείνες τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες για να μας δώσει μία ακριβή –φαντάζομαι- εικόνα του πώς μπορεί να είναι το πίσω μέρος της νέας McLaren. Όπως έχουμε ξαναδεί, ξεχωρίζουν τα εμπνευσμένα από την P1 πίσω φωτιστικά σώματα, οι απολήξεις των εξατμίσεων με το περίεργο σχήμα αλλά και ο διαχύτης.

Κατά τα άλλα, να θυμίσουμε πως η Sport Series θα βασίζεται στο ανθρακονημάτινο MonoCell chassis της εταιρίας και θα χρησιμοποιεί έναν twin-turbo V8 3.8 λίτρων που θα αποδίδει 570 άλογα. Θα είναι διαθέσιμη σε αρκετές παραλλαγές, μεταξύ των οποίων η C που κατά πάσα πιθανότητα θα πωλείται στην Κίνα και θα έχει λιγότερα άλογα, η cabrio, μία Long Tail αλλά και μία “GT”. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε σε λίγες ημέρες, όταν το μοντέλο παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

ΠηγήWild-Speed

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Έτσι θα είναι το Nissan Qashqai facelift [Renderings]

H Nissan ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσει το Qashqai facelift, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό...