Spy Video: H BMW 7 Series με τον V8 κινητήρα ακούγεται υπέροχα στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

bmw 7-series

Μπορεί η BMW να έχει απορρίψει το ενδεχόμενο η νέα Σειρά 7 να είναι διαθέσιμη σε Μ έκδοση, αυτό όμως όμως δε σημαίνει ότι δεν θα έχει δυνατές εκδόσεις στη γκάμα της. Έτσι, μεταξύ άλλων θα φοράει και τον οκτακύλινδρο 4,4-λίτρων V8 N63B44O2 κινητήρα απόδοσης κοντά στους 460 ίππους στις εκδόσεις 750i και 750Li, αν και θα υπάρχουν και οι κορυφαίες 760i και 760 Li που θα εξοπλίζονται με τον V12 6,6-λίτρων N74B66U1 κινητήρα προερχόμενος από τις Rolls-Royce Ghost και Wraith, απόδοσης 570-600 ίππων.

Στο παρακάτω κατασκοπευτικό video θα δεις την sport έκδοση (όχι τη Μ7) της γερμανικής ναυαρχίδας που φημολογείται ότι θα αποδίδει κοντά στα 500 άλογα και κάνει δοκιμές στο Nurburgring, μετά την επανέναρξη της λειτουργίας του έπειτα από το χειμερινό κλείσιμο της πίστας.

H νέα γενιά (G11) της BMW Σειράς 7 θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2015, αν και εσύ την έχεις ήδη δει χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ από τον Δεκέμβριο. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, η Γερμανική λιμουζίνα, που θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα πλατφόρμα 35up, η οποία κάνει χρήση CFRP (Carbon Fiber Reinforced Polymer), αλουμινίου και χάλυβα υψηλής αντοχής, με το σώμα της 7άρας να έχει και αυτό μέρη από carbon, θα ζυγίζει περίπου 170 κιλά λιγότερο κατά μέσο όρο -ανάλογα της έκδοσης- από τη προηγούμενη γενιά.

2016 BMW 7-Series rendering

Στο εσωτερικό θα διαθέτει το νέο iDrive με οθόνες αφής και ένα νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για τους μπροστά επιβάτες. Θα διαθέτει οθόνη αφής, ενώ θα υπάρχει ένα προαιρετικό σύστημα πληροφόρησης για τον συνοδηγό, εντελώς ανεξάρτητο από αυτό του οδηγού. Παράλληλα, η νέα 7άρα θα εξοπλίζεται με αρκετές επιπλέον τεχνολογίες, όπως σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης, βελτιωμένο Active Driving Assistant, και αυτόνομο σύστημα παρκαρίσματος, αντίστοιχο με εκείνο που παρουσίασε στη CES.

Επίσης, εκτός από LED και λέιζερ φωτιστικά σώματα και το βελτιωμένο σύστημα iDrive, η BMW θα τοποθετήσει στη νέα της ναυρχίδα WiFi hotspot, ασύρματο σύστημα φόρτισης smartphones, προηγμένο ηχοσύστημα Bowers & Wilkins, , αναβαθμισμένα πίσω καθίσματα και το σύστημα Advanced Parking Assist Package που θα επιτρέπει στην 7άρα να παρκάρει μόνη της με το πάτημα ενός κουμπιού. Τέλος η BMW θα εξοπλίσει την 7άρα με ειδικά γυαλιά, που φορώντας τα ο οδηγός, θα βλέπει ανάμεσα από τις μπροστά κολόνες. Φήμες θέλουν την BMW να προσφέρει επίσης δερμάτινο κάλυμμα κινητήρα και μεγάλη γυάλινη πανοραμική οροφή “Sky Lounge”.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...